Tundra Viatges

Informació

Grans viatges als Estats Units: sweet Home AlabamaTundra Viatges

Grans viatges als Estats Units: sweet Home Alabama

Quan esmentes Alabama, a tothom li ve al cap la tornada de la cançó: "Sweet Home Alabama, where the skies are so blue".

 

Però, per ser honestos i justos, Alabama mereix ser recordada per molts més motius que per una enganxosa tornada d'un dels grans hits dels Estats Units.

 

I és que Alabama està directament relacionada amb la història musical dels Estats Units i forma part del triangle musical del sud, que també inclou Memphis i Nashville i al qual les arrels de la música nord-americana estan profundament vinculades.

 

A Alabama van néixer llegendes de la música com Nat King Cole, W.C. Handy (també conegut com "el Pare del Blues") i Hank Williams. I a Alabama arribaren artistes com Aretha Franklin i The Rolling Stones amb l'únic objectiu de consolidar les seves carreres musicals.

 

A Alabama es troben, doncs, alguns dels més prestigiosos estudis de música dels Estats Units, a més del reconegut Alabama Music Hall of Fame.

 

Però, Alabama ha estat escenari també de grans moments històrics, com ara el naixement dels Estats Units Confederats d'Amèrica, fet que va conduir als Estats Units a la Guerra Civil.

 

I ha estat protagonista d'algunes de les més grans i complexes lluites socials, com ho és la igualtat entre blancs i negres. De fet, és a Alabama on el Dr. Martin Luther King va predicar, va marxar i va fer història. I és també a Alabama, concretament a Montgomery, on Rosa Parks també va fer història en desafiar la segregació i negar-se a lliurar el seu seient d'autobús a un home blanc. I és al pont de Selma on va tenir lloc el tràgic Diumenge Sagnant ("Bloody Sunday") i des d’on es van iniciar les tres marxes pels drets civils conegudes com "Les Marxes de Selma a Montgomery".

 

Però a Alabama també tindreu ocasió de visitar un dels museus més interessants del sud dels Estats Units, com ho és el U. S. Space & Rocket Center; de gaudir del Mardi Gras de Mobile, on es va celebrar per primera vegada; de gaudir de les fantàstiques platges de blanca sorra i aigua de color turquesa de la costa del golf; i de gaudir d'un concert de música en viu en molts dels seus clubs nocturns.

 

Si tu també creus que viatjar a Alabama és una de les grans experiències que els Estats Units posa al teu abast, no ho dubtis més i reserva ja la teva viatge amb els autèntics especialistes en viatges als Estats Units.

 

A aquesta pàgina web podràs consultar les nostres propostes de viatge als Estats Units. Si vols rebre pressupost per a alguna d'elles, emplena i envia tota la informació sol·licitada a aquest formulari.

 

Tanmateix, si prefereixes comentar amb nosaltres els detalls de viatge als Estats Units i que t'assessorem i dissenyem el teu viatge als Estats Units a mida, et recomanem llegir la informació continguda a aquesta pàgina web.

 

Bon viatge als Estats Units!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí