Tundra Viatges

Blog

Viatges Estats Units: Chicago i els seus parcsTundra Viatges

Viatges Estats Units: Chicago i els seus parcs

Chicago és una de les tres principals ciutats dels Estats Units. No solament per ser un dels seus principals motors econòmics, sinó també per ser una de les ciutats que més milions de turistes rep a l'any.

 

I molt deu la seva popularitat a la bellesa del seu paisatge arquitectònic, que, a més d'incloure alguns dels edificis més emblemàtics dels Estats Units (com ara la Willis Tower), inclou també més de 500 parcs i jardins.

 

Parcs com, per exemple, el Millenium Park, resultat d'un dels projectes urbanístics més complicats de quants ha hagut d'afrontar la ciutat de Chicago i que finalment va saber resoldre de manera admirable.

 

I és que, situat a la vora del llac Michigan i emmarcat per alguns dels gratacels més emblemàtics de Chicago (entre els quals s'inclouen el Smurfit Stone Building i el The Heritage at Millenium Park), Millenium Park és un dels llocs més populars de Chicago tant entre els locals com entre els turistes. Una autèntica obra d'art en si mateixa; que, a la seva vegada, comprèn altres obres d'art que han estat reconegudes i guardonades internacionalment.

 

Obres com, per exemple, l'espectacular pavelló de concerts Jay Pritzker Pavilion, dissenyat per el reconegut arquitecte canadenc Frank Gehry. Un fantàstic escenari que compta amb els més nous sistemes de so.

 

O, per exemple, la famosa escultura The Cloud Gate, dissenyada per l'escultor Anish Kapoor i també coneguda com The Silver Bean gràcies a la seva forma de mongeta. Tal ha estat la seva popularitat que sens dubte avui constitueix un dels elements més representatius de Chicago.

 

I, per descomptat, com la Crown Fountain, una font on els petits s'ho passen millor com més altes són les temperatures i que inclou una impactant videoescultura que projecta imatges dels habitants de Chicago. Aquesta meravella ha estat dissenyada per l'artista català Jaume Plensa.

 

Entre els grans parcs de Chicago es troba també Grant Park, situat a tan sols uns metres de Millenium Park i en el centre del qual es troba la popular Buckingham Fountain, una preciosa font que es vesteix de gala a les nits d'estiu i es converteix en l’escenari d'un bonic espectacle de música, llums i colors. Buckingham Fountain simbòlicament és també el quilòmetre zero de l'emblemàtica Ruta 66, que recorre els Estats Units des de Chicago fins a Santa Mònica, a Califòrnia.

 

I, per descomptat, Lincoln Park, situat al nord de Chicago i que, amb gairebé 500 hectàrees d'extensió, supera en grandària al mateix Central Park de Nova York. Entre els seus principals atractius s'inclouen Lincoln Park Zoo, el Lincoln Park Conservatory i Alfred Caldwell Lily Pool.

 

Som una agència de viatges especialitzada en viatges a Estats Units i a aquesta pàgina web podràs consultar les nostres propostes de viatge als Estats Units.

 

Si cap d'elles és del teu gust i prefereixes parlar amb nosaltres, comentar-nos els detalls del teu viatge i que t'assessorem i dissenyem el teu viatge totalment a mida, et recomanem llegir la informació continguda a aquesta pàgina web.

 

Bon viatge als Estats Units!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí