Tundra Viatges

Informació

Viatges Estats Units: Boston fora de rutaTundra Viatges

Viatges Estats Units: Boston fora de ruta

Situada a Nova Anglaterra, una de les regions més boniques d'Estats Units; necessàriament Boston forma part de les principals rutes turístiques que recorren la costa est dels Estats Units.

 

Però si durant el teu proper viatge als Estats Units tens previst visitar Boston i durant la teva estada vols visitar tant els atractius més populars de Boston, aquells que visiten tots els turistes; com també aquells llocs que en la majoria d'ocasions són ignorats pels turistes (bé perquè no disposen de temps o bé perquè creuen que no són prou interessants), però que estan molt presents en les vides dels locals, et recomanem incloure a les teves visites el Parc Nacional Boston Harbour Islands.

 

El Parc Nacional Boston Harbour Islands està format per 34 illes, illots i penínsules: d'entre les quals només vuit són accessibles amb transport públic (ferri) i dinou són només accessibles amb transport privat, atès que varien constantment de mida gràcies a les marees.

 

La travessia en ferri dura poc més de mitja hora, aproximadament, i habitualment resulta ser especialment agradable. Sobretot a l'estiu, quan la brisa marina compensa les altes temperatures. No obstant això, mai està de més posar a la motxilla una jaqueta curta perquè a vegades refresca i sempre pot anar-nos bé.

 

Entre les seves illes més populars s'inclouen George Island, on es troba Fort Warren, un imponent fort que va servir de camp de presoners durant la Guerra Civil dels Estats Units; i Spectacle Island, des d'on es pot contemplar una de les més exclusives panoràmiques de l'skyline de Boston.

 

El Parc Nacional Boston Harbour Islands és un dels llocs favorits pels locals per gaudir d'un fantàstic cap de setmana. Sobretot durant la primavera i la tardor, quan les bones temperatures animen a gaudir de les activitats a l'aire lliure, en companyia dels teus amics i la teva família. I, com ja deia Don Quixot, "on vagis, fes el que vegis".

 

Així doncs, si tens previst visitar Boston durant el teu proper viatge als Estats Units, no dubtis a reservar un dia per gaudir del Parc Nacional Boston Harbour Islands, tal com gaudeixen d’ell els locals.

 

Som una agència de viatges especialitzada en viatges a Estats Units i coneixem Estats Units de primera mà i en detall.

 

A aquesta pàgina web podràs consultar les nostres propostes de viatge als Estats Units.

 

Si vols rebre pressupost per a alguna d'elles, si us plau emplena i envia tota la informació sol·licitada a aquest formulari.

 

Bon viatge als Estats Units!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí