Tundra Viatges

Blog

Viatges Estats Units: Boston esportiva, cultural i gastron˛micaTundra Viatges

Viatges Estats Units: Boston esportiva, cultural i gastron˛mica

Si tens previst visitar Boston durant el teu proper viatge als Estats Units i durant la teva estada a Boston desitges gaudir de cadascuna de les possibilitats que posa al teu abast, et recomanem prestar especial atenció a aquest article.

 

- Assistir a un partit de beisbol dels Red Sox

 

Boston és una ciutat on la pràctica de l'esport està a l'ordre del dia i això s'evidencia en la gran quantitat de professionals i aficionats que surten a practicar el seu esport favorit pràcticament cada dia.

 

I és que no ens hem d'estranyar si en qualsevol moment ens trobem amb un equip de rem professional entrenant pel riu Charles o un grup d'adolescents tirant unes boles en algun dels parcs de Boston.

 

Però, ja que el beisbol és l'esport nacional per excel·lència, la nostra recomanació és gaudir d'un fantàstic partit de beisbol a l'estadi més antic dels Estats Units, el Fenway Park.

 

- Fer unes rialles a un club de comèdia

 

Com una de les ciutats més rellevants dels Estats Units que és, Boston compta també amb una àmplia oferta cultural que inclou des d'un musical de Broadway, fins a un concert de la Simfònica de Boston, un ballet clàssic o fins i tot un concert de qualsevol gènere de música ; des de  reconeguts artistes fins a artistes novells; des d'un estil clàssic fins a un estil més alternatiu.

 

Però, no creguis que a Boston la cultura no està a l'abast de tots. No. A Boston trobaràs també nombrosos clubs de comèdia i bars de música en viu on tindràs ocasió de gaudir d'un refresc mentre fas unes rialles o delectes les teves oïdes amb la veu del moment.

 

Així doncs, la nostra recomanació és que facis un cop d'ull a la cartellera abans d'iniciar el viatge i compris les entrades el més aviat possible.

 

- Delectar teu paladar a un preu realment assequible durant el Dine Out Boston

 

Però Boston no només és la capital cultural i de l'esport de Massachusetts, sinó que és també la seva capital gastronòmica i no hi ha millor moment per celebrar-ho que durant el Dine Out Boston.

 

El Dine Out Boston té lloc dues vegades l'any, durant els mesos de març i agost, i et permetrà gaudir de plats preparats pels seus millors xefs a preus realment assequibles. És una oportunitat única!

 

 

Som una agència de viatges especialitzada en viatges als Estats Units perquè coneixem els Estats Units de primera mà i en detall.

 

No dubtis a fer clic aquí si vols conèixer les nostres propostes de viatge als Estats Units.

 

Bon viatge als Estats Units!

Imatge corporativa:Xavier MarlÝ

Disseny i desenvolupament web:Xavier MarlÝ