Tundra Viatges

Informació

Grans viatges a Estats Units: agència de viatges especialitzada en viatges a Estats UnitsTundra Viatges

Grans viatges a Estats Units: agència de viatges especialitzada en viatges a Estats Units

A diferència de la majoria d'agències de viatges, a Tundra Viatges no venem viatges a tot el món, sinó que venem solament viatges a aquelles destinacions en què ens hem especialitzat.

 

És a dir, a aquelles destinacions a les que hem viatjat i a les que seguim viatjant de manera freqüent. Destinacions que, per tant, coneixem de primera mà i detalladament. Destinacions com els Estats Units, entre d'altres.

 

Tot això ens ha permès adquirir un ampli i sòlid coneixement no solament sobre la destinació en si, sinó també sobre els tipus de viatges a Estats Units que es poden organitzar i els col·laboradors locals amb que volem treballar.

 

I fruit d'aquest ampli i sòlid coneixement són les propostes de viatge a Estats Units que trobaràs a la nostra pàgina web, on detallem l'itinerari de cadascuna, a més del preu per persona i els serveis inclosos al preu i els no inclosos.

 

Per aquest motiu, si estàs interessat a viatjar a Estats Units, la nostra recomanació és que comencis consultant les propostes de viatges a Estats Units publicades a la nostra pàgina web.

 

Un cop consultades, si has trobat alguna d'elles que s'ajusti al viatge a Estats Units que desitges realitzar i t'agradaria rebre un pressupost per escrit, contacta amb nosaltres i un dels nostres especialistes respondrà a la teva petició el més aviat possible.

 

Però, si cap de les nostres propostes de viatge s'ajusta al viatge a Estats Units que desitges realitzar i t'agradaria comentar amb nosaltres els detalls del mateix per a que puguem fer-te una proposta de viatge a mida, et recomanem llegir la informació continguda a aquesta pàgina web, on expliquem detalladament quins serveis oferim i en quines condicions.

 

I per si encara tens dubtes sobre per què hauries de reservar amb nosaltres el teu viatge a Estats Units, aquí tens un breu resum:

 

- hauries de reservar amb nosaltres el teu viatge a Estats Units perquè coneixem Estats Units de primera mà, sabem què mereix la pena visitar i quant temps vas a necessitar.

 

- hauries de reservar amb nosaltres el teu viatge a Estats Units perquè podem organitzar el viatge dels teus somnis, en base a la nostra experiència i a les teves necessitats, desitjos i preferències.

 

- hauries de reservar amb nosaltres el teu viatge a Estats Units perquè organitzarem el teu viatge a Estats Units com si fos per a nosaltres, coordinant tots i cadascun dels serveis reservats.

 

- hauries de reservar amb nosaltres el teu viatge a Estats Units perquè mentre tu estaràs gaudint de les teves merescudes vacances a Estats Units, nosaltres seguirem de guàrdia i atents per a que tot surti tant ben com està previst.

 

Bon viatge als Estats Units!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí