Tundra Viatges

Informació

Viatges Estats Units: San Francisco i els seus barrisTundra Viatges

Viatges Estats Units: San Francisco i els seus barris

A diferència d'altres grans ciutats d'Estats Units, San Francisco és una ciutat que resulta especialment acollidora i agradable de visitar. Probablement molt tingui a veure el seu clima moderat, l'amabilitat de la seva gent, l'ambient relaxat que es respira als seus carrers i l'estil victorià que predomina a molts dels seus barris.

 

La història de San Francisco resulta especialment interessant també, directament relacionada amb les grans reivindicacions de la història, des dels hippies del Flower Power de finals dels anys 60 fins a les celebracions de l'orgull gai de l'actualitat. Tot això dóna lloc a una de les comunitats més diverses d'Estats Units, multiculturalitat que es reflecteix al preciós mosaic que dibuixen els seus barris.

 

Entre els seus barris més populars es troba Little Italy, en els baixos dels quals se succeeixen una després d'altra les millors cafeteries, gelateries i pizzeries de la ciutat. Els expressos no saben igual de bé a cap altre lloc de San Francisco com a Little Italy. La seva cèntrica ubicació la converteix, a més a més, en una de les millors opcions per sortir a sopar a la nit.

 

I just a l'altre costat de Broadway amb Columbus (límits de Little Italy) trobareu Chinatown, un altre dels barris més visitats de San Francisco. I és que el Chinatown de San Francisco alberga la major comunitat xinesa fora del continent asiàtic, el que el converteix en una visita obligada durant tot viatge a San Francisco. Aquí les façanes dels edificis llueixen boniques marquesines i s'adornen amb nombrosos fanalets, mentre que els seus baixos són ocupats per tendes d'artesania i alimentació asiàtica.

 

I just enfront del major nucli de comerç asiàtic es troba el Financial District, on cada dia acudeixen milions de persones a treballar. A diferència de Little Italy i Chinatown, el Financial District està dominat per imponents gratacels, alguns dels quals són tan emblemàtics com el Transamerica Pyramid, que pot ser vist des de qualsevol punt de Columbus Ave i el perfil més bonic del qual pot ser observat des d'Alamo Square.

 

Per tot això i molt més, San Francisco és una de les nostres ciutats favorites de la costa oest d'Estats Units. Una destinació ideal per a gaudir d'un fantàstic viatge a qualsevol moment de l'any. El punt i final perfecte pel teu viatge a Estats Units.

 

T'agradaria viatjar a San Francisco? Contacta amb nosaltres i un dels nostres especialistes respondrà a la teva sol·licitud com més aviat millor.

 

Et recomanem llegir també la informació continguda a aquesta pàgina web, on expliquem quins serveis oferim i en quines condicions.

 

Som una agència de viatges especialitzada en viatges a Estats Units i coneixem San Francisco de primera mà.

 

Bon viatge a Estats Units!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí