Tundra Viatges

Blog

Viatges Estats Units: Nova York i les seves cafeteriesTundra Viatges

Viatges Estats Units: Nova York i les seves cafeteries

Un viatge a Nova York és una experiència que recordareu tota la vida, però que també pot arribar a ser molt esgotadora entre cues i més cues, visites i més visites, passejos per jardins i quilòmetres d'asfalt recorreguts. Per aquest motiu, és imprescindible que durant el vostre viatge a Nova York reserveu alguns moments del dia per descansar i reposar forces.

 

I, posats a reposar forces i atès que avui estem especialment llaminers, en aquest article volem parlar-vos de les que són les nostres cafeteries favorites a Nova York. Aquelles a les que sí o sí anem en cadascun dels nostres viatges a Nova York i a les que també us recomanem anar durant el vostre viatge a Nova York.

 

Començarem parlant de Lalo Cafè, on nosaltres hem gaudit dels millors brownies de Nova York. Si no us agrada el brownie, tranquils, trobareu un mostrador de tres pisos replet de pastissos de diferents estils i sabors, a més de galetes, bagels i cookies. I si preferiu el salat al dolç, també esteu d'enhorabona perquè a Lalo Cafè serveixen també alguns dels millors sandvitxos de Nova York.

 

La següent de les cafeteries de Nova York que visitem durant cadascun dels nostres viatges a Nova York és Magnolia Bakery, una de les localitzacions de la sèrie “Sex and the City”. Aquí us recomanem provar el seu ja tan famós Red Velvet, que al nostre parer és el millor de Nova York. I, per si no us agrada el Red Velvet, a  Magnolia Bakery trobareu també alguns dels millors cupcakes de Nova York, a més a més de cookies, scoons i molt més.

 

I acabarem parlant de Eileen's, una altra de les nostres cafeteries favorites de Nova York i que visitem puntualment durant cadascun dels nostres viatges a Nova York. I és que el cheesecake de Eileen's es troba entre els millors pastissos de formatge del planeta. Els hi ha per a tots els gustos: de maduixa, de gerd, de mora, de banana, de xocolata, fins i tot de Bailey's. I és que si us agrada el pastís de formatge, Eileen's us semblarà el paradís.

 

Us agradaria visitar Nova York després del vostre viatge a la costa oest d'Estats Units? Contacteu amb nosaltres i els nostres especialistes respondran a la vostra consulta el més aviat possible.

 

Som una agència de viatges especialitzada en viatges a Estats Units. Coneixem Nova York de primera mà i podem assessorar-vos sobre quants dies necessiteu, què visitar, on menjar i qualsevol altre dubte que tingueu.

 

Us recomanem llegir també la informació continguda a aquesta pàgina web, on expliquem què serveis oferim i en quines condicions.

 

Bon viatge a Nova York!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí