Tundra Viatges

Blog

Grans viatges a Estats Units: parcs nacionals de UtahTundra Viatges

Grans viatges a Estats Units: parcs nacionals de Utah

Quant a parcs nacionals es refereix, Utah és un dels estats més afortunats d'Estats Units.

 

Doncs alberga cinc dels principals parcs nacionals de la costa oest d'Estats Units, el que el converteix en l'estat de la costa oest d'Estats Units amb major nombre de parcs nacionals.

 

D'entre els parcs nacionals de Utah, esment especial mereix el Parc Nacional Arches, que rep menys de tres milions de turistes a l'any, però la visita del qual nosaltres recomanem encaridament.

 

Amb una superfície de poc més de tres-cents quilòmetres quadrats, el Parc Nacional Arches protegeix una fantàstica col·lecció de més de dos mil arcs naturals i formacions rocoses, de pedra calcària i d'un bonic color vermellós.

 

Igual que succeeix amb la resta de parcs nacionals de la costa oest d'Estats Units, Arches també rep el gruix de les seves vistes durant els mesos de juliol i agost. Motiu pel qual, per poder gaudir del parc tranquil·lament la nostra recomanació és planejar el vostre viatge a Estats Units durant els mesos de maig i juny i els mesos de setembre i octubre.

 

Un altre dels parcs nacionals de Utah que volem destacar és el Parc Nacional Bryce Canyon, un dels parcs nacionals més bonics de la costa oest d'Estats Units.

 

Tampoc és dels parcs nacionals més visitats de la costa oest d'Estats Units, però la seva bellesa és tal que per a nosaltres és una de les visites obligades durant el vostre proper viatge a Estats Units.

 

A diferència del que indica el seu nom, el Parc Nacional Bryce Canyon no és un canó, sinó una preciosa vall en forma de ferradura i a l'interior de la qual és possible contemplar una de les formacions geològiques més sorprenents: els hoodos o agulles.

 

Mentre que els seus hoodos llueixen un bonic color crema, les parts superiors de Bryce estan cobertes per un dens bosc, fet que encara li confereix més bellesa a la seva vall... si cap.

 

Amb una grandària de gairebé cent quaranta-cinc quilòmetres quadrats, Bryce pot ser visitat en qualsevol moment de l'any, sent especialment recomanable a principis d'hivern, quan les primeres neus cobreixen la seva vall.

 

Tens previst viatjar pròximament als Estats Units? Contacta amb nosaltres i un dels nostres especialistes t'assessorarà i ajudarà a definir el dia a dia del teu viatge a Estats Units.

 

Et recomanem també llegir la informació continguda a aquesta pàgina web, on expliquem quins serveis oferim i en quines condicions.

 

Bon viatge a Estats Units!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí