Tundra Viatges

Blog

Grans viatges a Estats Units: Nova YorkTundra Viatges

Grans viatges a Estats Units: Nova York

Nova York és una de les ciutats més increïbles de quantes hem visitat, que no han estat poques després de tants anys viatjant i organitzant grans viatges.

 

Des del moment en què trepitges Nova York per primera vegada, et sents com la/el protagonista d'una fantàstica pel·lícula. La millor de les pel·lícules, diria jo, doncs al cap i a la fi és la teva pel·lícula.

 

A cada pas que dónes reconeixes un edifici, una parada de metro, un parc o una cafeteria. Fins i tot, de vegades, ets capaç de recordar a quina pel·lícula (o pel·lícules) l'has vist, què succeïa i qui eren els protagonistes.

 

I, per increïble que sembli, després de tant temps somiant amb això, ara ets tu qui està agafant el metro a aquesta parada, qui està passejant per aquest carrer, qui està patinant a aquest parc o, per què no, qui està gaudint d'un deliciós brunch al més pur estil neoyorkí a aquesta cafeteria.

 

I si alguna cosa tenen en comú tots els viatges a Nova York és que tots són únics. Doncs, mai un viatge a Nova York és igual a un altre viatge a Nova York, independentment de quantes vegades viatgis a Nova York.

 

Ara bé, per a que un viatge a Nova York sigui realment autèntic, sens dubte és imprescindible comptar amb els serveis d'una agència de viatges especialitzada en viatges a Nova York. Una agència de viatges els agents de la qual coneguin de primera mà la destinació, com és el nostre cas; els agents de la qual puguin assessorar-te en base a la seva experiència, com és el nostre cas; i els agents de la qual puguin parlar amb propietat quan us recomanin unes activitats o unes altres, unes visites o unes altres, en base a les vostres preferències, desitjos i necessitats.

 

I és que Tundra Viatges és una agència de viatges especialitzada en viatges a Nova York, que ofereix un servei molt més complet del que poden oferir la majoria d'agències de viatges. Un servei que inclou el coneixement de la destinació de primera mà; l'assessorament en base a les vostres necessitats, desitjos i preferències; l'organització del viatge dels vostres somnis; el seguiment durant tot el procés i, per descomptat, la garantia d'èxit.

 

Si t'agraden les ciutats, Nova York és la teva destinació. Però, cura, perquè Nova York és addictiva i per la resta dels teus dies sentiràs la imperiosa necessitat de tornar una vegada i una altra.

 

Bon viatge a Nova York!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí