Tundra Viatges

Blog

Viatges a Nova Zelanda: WellingtonTundra Viatges

Viatges a Nova Zelanda: Wellington

Situada a l'extrem sud de l'illa nord, Wellington és la ciutat capital de Nova Zelanda i presenta un preciós paisatge urbà dominat per nombrosos edificis governamentals i ambaixades, però també per petites cases i antigues mansions de marcat estil victorià.

 

A més a més de ser la capital política i econòmica de Nova Zelanda, Wellington és també la seva capital cultural, el intens caràcter artístic de la qual pot apreciar-se als seus nombrosos museus i galeries d'art, entre els quals s'inclouen el Museum of New Zealand Te Papa Tongarewa i la Peter McLeavey Gallery.

 

Situada a la riba de la Badia Fitzroy i emmarcada per verds muntanyes, Wellington és, doncs, una visita obligada durant tot viatge a Nova Zelanda i una parada habitual per a aquells que desitgen creuar en ferri de l'illa nord a l'illa sud de Nova Zelanda, o viceversa.

 

Entre els principals atractius de Wellington s'inclouen Parliament Buildings i Old Government Buildings, a més a més del Wellington Botanic Garden, al qual és possible accedir amb el Wellington Cable Car, que a la vegada resulta ser una de les principals icones de la ciutat.

 

T'agradaria visitar Wellington durant el vostre proper viatge a Nova Zelanda? Aquí podràs consultar les nostres propostes de viatges a Nova Zelanda, ja es tracti de viatges a Nova Zelanda autoguiats (amb cotxe de lloguer, allotjament i excursions) o viatges a Nova Zelanda organitzats (amb tots els trasllats, excursions guiades i allotjament).

 

¿Cap de les nostres propostes de viatge s'ajusta al viatge a Nova Zelanda que vols fer? També podem dissenyar i organitzar el teu viatge a Nova Zelanda a mida. En aquest cas et recomanem consultar tota la informació continguda aquí.

 

Som una agència de viatges especialitzada en viatges a Nova Zelanda, coneixem Nova Zelanda de primera mà i, si ens ho permets, organitzarem per a tu el millor dels viatges a Nova Zelanda.

 

Bon viatge a Nova Zelanda!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí