Tundra Viatges

Informació

Viatges a Nova Zelanda: AucklandTundra Viatges

Viatges a Nova Zelanda: Auckland

Situada a l'illa nord, la ciutat d'Auckland és el principal aeroport d'entrada a Nova Zelanda i el que compta amb millors connexions aèries.

 

Amb una població de prop de milió i mig d'habitants, Auckland és la ciutat més cosmopolita de Nova Zelanda, albergant la major comunitat d'origen polinesi del món (fora de Polinèsia), a més a més de grans comunitats d'origen europeu i asiàtic també. Multiculturalitat que es reflecteix en el preciós mosaic que dibuixen els seus barris, així com en la gran varietat de restaurants i botigues que trobarem als seus carrers.

 

Tanmateix i malgrat tot això, actualment Auckland no és la capital de Nova Zelanda (sí que ho va ser allà pel 1840), sinó que ho és Wellington, situada a l'extrem sud de l'illa nord.

 

Així doncs, Auckland és una visita obligada durant tot viatge a Nova Zelanda i entre els seus principals atractius trobarem la ja tan famosa Sky Tower, que amb 328 metres d'alçada és la torre més alta de l'hemisferi sud. Compta amb tres miradors, situats a diferents alçades i des dels quals és possible contemplar una de les millors panoràmiques d'aquesta fantàstica ciutat, també coneguda com “la ciutat dels velers”.

 

Un altre dels grans atractius d'Auckland són les seves platges, algunes de les quals es troben entre les millors platges de Nova Zelanda per practicar el surf.

 

Però si parlem d'Auckland i dels seus principals atractius, no podem obviar parlar de l'arxipèlag situat davant de les seves costes i que rep el nom de Hauraki. Format per 65 illes, aquest és un lloc ideal per gaudir de tot tipus d'activitats aquàtiques, com ara navegar en veler o caiac.

 

Som una agència de viatges especialitzada en viatges a Nova Zelanda. Oferim viatges a Nova Zelanda amb cotxe de lloguer i al teu aire; i viatges a Nova Zelanda organitzats, amb trasllats i excursions guiades en anglès.

 

Si vols conèixer les nostres propostes de viatges a Nova Zelanda, et recomanem utilitzar el nostre cercador de viatges.

 

Si cap dels nostres viatges a Nova Zelanda s'ajusta a la teva idea de viatge a Nova Zelanda i vols comentar amb nosaltres els detalls del teu viatge a Nova Zelanda, perquè t'assessorem i organitzem el teu viatge a Nova Zelanda a mida, consulta les la informació continguda aquí.

 

Bon viatge a Nova Zelanda!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí