Tundra Viatges

Blog

Viatge a AustrÓlia: les illes d'AustrÓlia mÚs exclusivesTundra Viatges

Viatge a AustrÓlia: les illes d'AustrÓlia mÚs exclusives

Un viatge a Austràlia és un gran viatge del qual no tenim la sort de gaudir amb molta freqüència. Més aviat al contrari, un viatge a Austràlia és un gran viatge del que tenim la sort de gaudir en moments puntuals de la nostra vida. Habitualment moments associats a esdeveniments especials, com ara el nostre viatge de noces o el nostre aniversari de noces; o moments associats a esdeveniments tan necessaris com les nostres merescudes vacances, després d'un llarg any d'intens i dur treball.

 

I com tot gran viatge, un gran viatge a Austràlia també mereix un gran final, com ara descansar en una de les seves fantàstiques i paradisíaques illes, d'extenses platges emmarcades per estilitzades palmeres; platges de blanca i fina sorra, les aigües de les quals llueixen un intens i bonic color turquesa i entre els residents habituals de les quals s'inclouen nombrosos i colorits peixets de diferents espècies.

 

I un clar exemple d'aquestes fantàstiques i paradisíaques illes és Hayman Island, una de les més exclusives illes d'Austràlia i de la qual molt pocs tenen la fortuna de gaudir. Pertanyent íntegrament al luxós One & Only Hayman Island Resort, Hayman Island es troba en ple cor de la Gran Barrera de Coral, una de les set meravelles del món.

 

Una altra de les més exclusives illes d'Austràlia és Orpheus Island, també situada a la Gran Barrera de Coral, davant de les costes del nord tropical d'Austràlia. En aquest cas, l'illa no pertany completament al resort, però segueix sent l'únic resort disponible a l'illa.

 

Però si parlem d'algunes de les illes més exclusives d'Austràlia, no podem obviar parlar de Haggerstone Island, propietat per complet i en exclusiva del preciós resort boutique All Inclusive Haggerstone Island Resort, on tant tindreu ocasió de descobrir els tresors naturals que alberga la Gran barrera de Coral, com de conèixer les seves impressionants cascades.

 

Vols poder gaudir del millor dels grans viatges a Austràlia? No ho dubtis més i contacta amb un dels nostres assessors, som especialistes en viatges a Austràlia.

 

Si vols conèixer les nostres propostes de viatge a Austràlia, si us plau fes clic aquí.

 

Si vols que dissenyem i organitzem el teu viatge a Austràlia a mida, si us plau llegeix la informació continguda aquí.

 

Bon viatge a Austràlia!

Imatge corporativa:Xavier MarlÝ

Disseny i desenvolupament web:Xavier MarlÝ