Tundra Viatges

Blog

Viatges a Estats Units: excursions a Los AngelesTundra Viatges

Som especialistes en viatges a Estats Units i són nombroses i molt variades les excursions a Los Angeles i des de Los Angeles que podem oferir-vos durant el vostre viatge a la costa oest d'Estats Units

Viatges a Estats Units: excursions a Los Angeles

Los Angeles és la segona ciutat més poblada dels Estats Units, la més gran de l'estat de Califòrnia i un dels principals aeroports d'entrada a la costa oest d'Estats Units. És, doncs, una de les visites més habituals durant tot viatge a la costa oest d'Estats Units.

 

La manera més econòmica de visitar Los Angeles i conèixer els seus principals atractius és fer-ho amb el Bus Turístic de Los Angeles, l'entrada del qual és vàlida per a dos dies. El Bus Turístic de Los Angeles funciona igual que el de les nostres ciutats, és a dir, podem pujar i baixar tantes vegades com vulguem del bus.

 

Tanmateix, des del nostre punt de vista, la millor manera de visitar Los Angeles es acompanyats d'un expert guia local, durant una excursió panoràmica de mig dia que us permetrà conèixer els principals atractius de L.A., entre els quals s'inclouen el Passeig de la Fama a Hollywood, algunes de les cases de les estrelles del cel·luloide a Beverly Hills i Rodeo Drive, on només trobareu botigues de les marques de moda més exclusives.

 

El millor complement per a l'excursió panoràmica de Los Angeles és l'excursió als Estudis de la Universal o l'excursió als Estudis de la Warner Bros, el que us permetrà conèixer els secrets del món de les produccions cinematogràfiques i televisives. A l'igual que l'anterior excursió panoràmica a Los Angeles, aquesta excursió també és de mig dia i guiada en anglès. No inclou l'entrada al parc d'atraccions.

 

Entre les excursions des de Los Angeles més sol·licitades s'inclou també l'excursió a Disneyland, del que diuen és el lloc més feliç i màgic del món. Aquesta excursió s'inicia a primera hora del matí, quan passaran a recollir-vos pel vostre hotel, i s'acaba a última hora de la tarda, quan us deixaran de tornada al vostre hotel. Disposareu del dia sencer per a gaudir de les atraccions més emblemàtiques de Disneyland: Adventureland, Critter Country, Fantasyland, Frontierland, Tomorrowland, New Orleans Square i Main Street USA.

 

Una altra de les excursions a Los Angeles més sol·licitades és al Parc d'Atraccions dels Estudis de la Universal. Podeu reservar tant l'entrada estàndard com l'entrada VIP. Disposar de l'entrada VIP us permetrà evitar haver de fer cua a cadascuna de les atraccions, aconseguir els millors seients per a cada espectacle i gaudir d'un deliciós esmorzar gourmet.

 

Som especialistes en viatges a Estats Units i la costa oest d'Estats Units és una de les nostres destinacions més sol·licitades.

 

Fent clic aquí podreu conèixer les nostres propostes de viatges a la costa oest d'Estats Units.

 

Fent clic aquí podreu conèixer totes les nostres propostes de viatges a Estats Units.

 

Bon viatge a Estats Units i gaudiu de la vostra estada a Los Angeles!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí