Tundra Viatges

Informació

Viatges a Estats Units: excursions des de San FranciscoTundra Viatges

Som especialistes en viatges a Estats Units i són nombroses i molt variades les excursions des de San Francisco que podem oferir-vos durant el vostre viatge a la costa oest d'Estats Units

Viatges a Estats Units: excursions des de San Francisco

San Francisco és una de les ciutats més boniques de la costa oest d'Estats Units, el que la converteix també en una de les més visitades durant tot viatge a Estats Units.

 

Entre les excursions des de San Francisco més sol·licitades s'inclou l'excursió al Parc Nacional Yosemite des de San Francisco. Yosemite és un dels Parcs Nacionals de la costa oest d'Estats Units més populars i durant aquesta excursió tindreu ocasió de conèixer els seus principals atractius, entre els quals s'inclou l'ésser viu més gran del planeta: les sequoies gegants. L'excursió al Parc Nacional Yosemite des de San Francisco és una excursió de dia complet, disponible durant gairebé tot l'any, amb guia en anglès i àudio en espanyol.

 

Una altra de les excursions des de San Francisco que us permetrà conèixer un dels boscos més bonics de sequoies gegants és l'excursió a Muir Woods des de San Francisco. Aquesta excursió us permetrà, a més a més, conèixer la bonica vall de Sonoma i visitar alguns dels seus cellers més coneguts. Igual que l'excursió anterior, l'excursió Muir Woods i vall Sonoma des de San Francisco és també una excursió de dia complet i amb guia en anglès. A diferència de l'excursió anterior, l'excursió Muir Woods i vall Sonoma des de San Francisco està disponible durant tot l'any i no hi ha àudio en espanyol.

 

A aquells que estan especialment interessats a conèixer alguns dels més reconeguts cellers de Califòrnia, els recomanem l'excursió a les valls de Sonoma i Napa des de San Francisco. Igual que l'anterior excursió, l'excursió a les valls de Sonoma i Napa des de San Francisco també és de dia complet, amb guia en anglès i està disponible durant tot l'any.

 

Som especialistes en viatges a Estats Units. Coneixem la costa oest d'Estats Units i San Francisco de primera mà, la qual cosa ens permet recomanar-vos una excursió des de San Francisco o una altra en funció de les vostres preferències, desitjos i necessitats.

 

Aquí podreu consultar les nostres propostes més populars de viatges a Estats Units. Tanmateix, si preferiu conèixer totes les nostres propostes de viatges a Estats Units us recomanem utilitzar el nostre cercador de viatges.

 

Si desitgeu rebre pressupost per alguna de les nostres propostes de viatges a Estats Units, per favor empleneu i envieu tota la informació sol·licitada aquí.

 

Si preferiu que dissenyem i organitzem el vostre viatge a Estats Units a mida, us recomanem llegir atentament la informació continguda aquí.

 

Bon viatge a Estats Units i gaudiu de San Francisco, la ciutat més bonica de la costa oest!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí