Tundra Viatges

Informació

Viatges a Estats Units: excursions a San FranciscoTundra Viatges

Som especialistes en viatges a la costa oest d'Estats Units i són moltes i molt variades les excursions que oferim a Sant Francisco, la ciutat més bonica de Califòrnia

Viatges a Estats Units: excursions a San Francisco

San Francisco és la ciutat més bonica de Califòrnia i una de les principals ciutats de la costa oest d'Estats Units. És, doncs, una de les nostres visites més recomanades durant tot viatge a la costa oest d'Estats Units i una de les que més acostuma a agradar a tots els nostres clients.

 

La manera més habitual de visitar San Francisco i conèixer els seus principals atractius és el Bus Turístic de San Francisco, l'entrada del qual pot ser vàlida per a un o dos dies, en funció de l'opció que vosaltres escolliu o que nosaltres hàgim inclòs al preu del vostre viatge a Estats Units. El Bus Turístic de San Francisco funciona igual que el de les nostres ciutats, és a dir, podem pujar i baixar tantes vegades com vulguem del bus.

 

Si ho preferiu, també és possible reservar una excursió per San Francisco amb bicicleta, el que us permetrà conèixer els seus principals atractius d'una manera totalment diferent a l'anterior, molt més respectuosa amb el medi ambient, amb la ciutat i molt més propera als seus habitants. Això sí, és important tenir en ment que si per alguna cosa és coneguda San Francisco és pels seus desnivells. Qui avisa no és traïdor!

 

Entre les excursions a San Francisco més sol·licitades s'inclou el creuer per la badia de San Francisco, sens dubte una bonica excursió panoràmica que us permetrà gaudir d'un tranquil passeig amb vaixell per la badia de San Francisco mentre contempleu el Golden Gate, Alcatraz i el skyline de San Francisco des d'una perspectiva totalment diferent.

 

Una altra de les excursions a San Francisco més sol·licitades es el creuer per la badia de San Francisco al capvespre, moment en què el Golden Gate i el skyline de San Francisco encara llueixen més bonics. En aquest cas, el creuer per la badia inclou també un sopar informal a bord.

 

I si ho preferiu, també és possible reservar el creuer per la badia de San Francisco a bord d'un antic vaixell a vapor, un dels mitjans de transport més emblemàtics i romàntics. En aquest cas, el sopar a bord presenta un menú molt més elaborat que l'anterior.

 

Som especialistes en viatges a Estats Units i la costa oest d'Estats Units és una de les nostres destinacions més sol·licitades.

 

Si desitgeu conèixer les nostres propostes de viatges a Estats Units, per favor feu clic aquí.

 

Bon viatge a Estats Units i recordeu reservar les vostres excursions en San Francisco amb antelació!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí