Tundra Viatges

Blog

Viatges a Estats Units: excursió al Gran Canó des de Las VegasTundra Viatges

Som especialistes en viatges a la costa oest d'Estats Units i oferim excursions al Gran Canó del Colorado des de Las Vegas de diferents durades i pressupostos

Viatges a Estats Units: excursió al Gran Canó des de Las Vegas

Amb gairebé cinc milions de visitants a l'any, el Gran Canó del Colorado és un dels principals atractius de la costa oest d'Estats Units, un dels Parcs Nacionals dels Estats Units més visitats i sens lloc a dubtes una visita obligatòria durant tot viatge a Estats Units.

 

I és que amb una longitud de quatre-cents quaranta-sis quilòmetres i una alçada que arriba fins als mil sis-cents metres, el Gran Canó del Colorado és una autèntica meravella de la naturalesa que bé mereix com a mínim una visita durant el vostre proper viatge a Estats Units.

 

Situat al nord de l'estat d'Arizona, és possible reservar excursions al Gran Canó del Colorado des de Las Vegas, situada al sud de l'estat de Nevada.

 

Las Vegas és una de les principals ciutats de la costa oest d'Estats Units, un autèntic "parc d'atraccions" que mai tanca i entre els principals atractius de Las Vegas s'inclouen precisament les excursions al Gran Canó del Colorado.

 

Entre les excursions al Gran Canó del Colorado des de Las Vegas, la més sol·licitada és l'excursió amb helicòpter al Gran Canó del Colorado. Aquesta excursió us permetrà contemplar a vista d'ocell l'imponent resultat de l'erosió del riu Colorado durant segles i segles, l'únic i inigualable Gran Canó del Colorado, una imatge que amb tota seguretat recordareu durant tota la vostra vida perquè és veritablement increïble. Aquesta excursió us permetrà, a més a més, gaudir de temps lliure al Gran Canó del Colorado per passejar al vostre aire i fer tantes fotos com vulgueu.

 

Com a complement a l'excursió amb helicòpter al Gran Canó del Colorado des de Las Vegas, és possible també reservar un descens d'aigües braves pel riu Colorado.

 

Com a complement a l'excursió amb helicòpter al Gran Canó del Colorado des de Las Vegas, és possible també reservar l'entrada per l'Skywalk.

 

Com a alternativa econòmica de l'excursió amb helicòpter al Gran Canó del Colorado des de Las Vegas podem oferir-vos l'excursió amb helicòpter al Gran Canó del Colorado des de Boulder City. En aquest cas, el trasllat des de Las Vegas fins a Boulder City es realitza amb autobús.

 

Com a alternativa més econòmica de la l'excursió amb helicòpter al Gran Canó del Colorado des de Las Vegas podem oferir-vos l'excursió panoràmica amb helicòpter fins al Gran Canó del Colorado des de Las Vegas, sense possibilitat d'aterrar al Gran Canó ni de disposar de temps lliure al Gran Canó per passejar i fer fotos.

 

Sens lloc a dubtes, l'excursió amb helicòpter al Gran Canó del Colorado des de Las Vegas, en qualsevol de les seves versions, és la més sol·licitada de les excursions al Gran Canó del Colorado des de Las Vegas. Però també és la de major import. Per a aquells que disposeu d'un pressupost més modest, la nostra recomanació és l'excursió amb autobús al Gran Canó del Colorado des de Las Vegas. A diferència de l'anterior, en aquest cas tant el viatge d'anada com el viatge de tornada es realitzen amb autobús i no inclou la possibilitat de sobrevolar amb helicòpter el Gran Canó del Colorado.

 

Som especialistes en viatges a Estats Units i coneixem de primera mà la costa oest d'Estats Units.

 

Aquí podeu consultar les nostres propostes més populars de viatge a Estats Units, que són nombroses i molt variades.

 

Bon viatge a Estats Units i gaudiu de l'excursió al Gran Canó des de Las Vegas!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí