Tundra Viatges

Blog

Viatges a Canadà: excursió a Victòria des de VancouverTundra Viatges

Som especialistes en viatges a Canadà i organitzem viatges organitzats a la costa oest de Canadà amb l'excursió a Victòria des de Vancouver inclosa

Viatges a Canadà: excursió a Victòria des de Vancouver

Vancouver és el principal aeroport d'entrada a la costa oest de Canadà. Pertanyent a la província de Columbia Britànica, Vancouver és també la ciutat més poblada de la costa oest de Canadà i la més cosmopolita. Bona prova d'això és el preciós mosaic racial que dibuixen els seus barris i la seva àmplia oferta gastronòmica.

 

Des de Vancouver és possible, a més a més, visitar alguns dels principals atractius de la costa oest de Canadà, com ho és per exemple la ciutat de Victòria, capital de la Columbia Britànica i principal ciutat de la Illa de Vancouver.

 

I precisament de Victòria volem parlar-vos a aquest article, de Victòria i de l'excursió a Victòria des de Vancouver. I és que entre les nostres excursions des de Vancouver més populars es troba l'excursió a Victòria des de Vancouver.

 

L'excursió a Victòria des de Vancouver s'inicia a primera hora del matí, quan passaran a recollir-vos pel vostre hotel.

 

A continuació us dirigireu cap a la terminal del ferri, on embarcareu en el ferri que us portarà fins a la Illa de Vancouver.

 

Després de creuar les tranquil·les aigües de l'Estret de Geòrgia, finalment arribareu a la Illa de Vancouver, on tindreu ocasió de visitar els principals atractius de Victòria i dels seus voltants i tot això en companyia del vostre guia local.

 

Victòria és sens lloc a dubtes la ciutat més bonica de la costa oest de Canadà. De marcat estil victorià, l'herència britànica resulta més que evident als carrers de Victòria.

 

Disposareu també de temps lliure a Victòria per passejar pels seus carrers al vostre aire, per comprar souvenirs i, per què no, conversar amb els locals.

 

Després d'un intens dia visitant Victòria i els seus principals atractius, finalment tornareu de nou a la terminal del ferri per creuar de nou les tranquil·les aigües que separen l'Illa de Vancouver de la ciutat de Vancouver, és a dir, l'Estret de Geòrgia.

 

Després d'una relaxant navegació, finalment arribareu a Vancouver i ho fareu amb la memòria plena de grans records i experiències que recordareu sempre, i amb la targeta de la càmera plena de fantàstiques fotos.

 

Som una agència de viatges especialitzada en viatges a Canadà i oferim viatges a Canadà Fly & Drive i viatges a Canadà organitzats.

 

Els nostres viatges a Canadà organitzats inclouen tots els trasllats, a més dels allotjaments i per descomptat totes les excursions guiades en anglès.

 

Si estàs interessat a conèixer totes les nostres propostes de viatges a Canadà organitzats, et recomanem utilitzar el nostre cercador de viatges.

 

Bon viatge a Canadà i gaudeix de l'excursió a Victòria des de Vancouver!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí