Tundra Viatges

Blog

Viatges a Canadà: excursió a Whistler des de VancouverTundra Viatges

Entre les nostres excursions des de Vancouver més populars es troba l'excursió a Whistler, l'estació de muntanya més important de Canadà i d'Amèrica del Nord

Viatges a Canadà: excursió a Whistler des de Vancouver

Whistler és l'estació de muntanya més important de Canadà i fins i tot d'Amèrica del Nord. Va ser seu dels Jocs d'Hivern de Canadà el 2010 i és sens lloc a dubtes un dels principals atractius de la costa oest de Canadà.

 

Whistler és un important centre d'esquí durant l'hivern, amb unes dues-centes pistes d'esquí, i un dels centres vacacionals favorits pels habitants de Vancouver durant l'estiu, a tan sols unes dues hores amb cotxe des de la principal ciutat de la costa oest de Canadà.

 

Whistler és, doncs, una de les nostres visites més recomanades durant tot viatge a Canadà costa oest.

 

Som una agència de viatges especialitzada en viatges a la costa oest de Canadà i entre les nostres propostes de viatges a Canadà s'inclouen també viatges a Canadà organitzats.

 

Els viatges a Canadà organitzats inclouen tots els trasllats, l'allotjament i les excursions guiades en anglès.

 

Entre les excursions des de Vancouver que oferim es troba l'excursió a Whistler des de Vancouver, sens lloc a dubtes una de les nostres excursions des de Vancouver més populars.

 

L'excursió a Whistler des de Vancouver s'inicia a primera hora del matí, quan passarem a recollir-vos pel vostre allotjament.

 

En companyia del vostre guia local prendreu rumb nord, cap a Whistler. En ruta tindreu ocasió de contemplar alguns dels paisatges més inspiradors de la costa oest de Canadà.

 

Finalment arribareu a Whistler, on tindreu ocasió també de conèixer els seus principals atractius, entre els quals s'inclouen els fantàstics paisatges de les muntanyes Whistler i Blackcomb.

 

Whistler és, sens dubte, un paradís per als amants de la naturalesa i els esports a l'aire lliure.

 

Disposareu també de temps lliure per passejar per Whistler al vostre aire, per descobrir els vostres racons favorits, per fer-vos fotos i per gaudir d'aquesta bonica estació de muntanya com un local més, com un autèntic canadenc.

 

Finalment i després d'haver gaudit d'un fantàstic i intens dia a Whistler, iniciareu el vostre camí de tornada a Vancouver. Retrocedireu sobre els vostres passos, desfareu el camí caminat i a poc a poc us anireu allunyant d'aquest paradís natural per anar endinsant-vos a poc a poc en la civilització.

 

Això sí, ho fareu després d'haver gravat en la vostra retina algunes de les panoràmiques més inspiradores de la costa oest de Canadà i després d'haver viscut algunes de les millors experiències del vostre viatge a Canadà.

 

Si desitgeu conèixer les nostres propostes més populars de viatges a Canadà, per favor feu clic aquí.

 

Tanmateix, si voleu conèixer totes les nostres propostes de viatges a Canadà, per favor utilitzeu el nostre cercador de viatges. Seleccionant un o més criteris de cerca, trobareu el vostre viatge a Canadà desitjat.

 

Bon viatge a Canadà i gaudiu de l'excursió a Whistler des de Vancouver!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí