Tundra Viatges

Blog

Viatges a CanadÓ: excursions a Banff Parc NacionalTundra Viatges

Som especialistes en viatges a CanadÓ i coneixem de primera mÓ els Parcs Nacionals de les Muntanyes Rocoses de CanadÓ, el que ens permet recomanar-vos unes excursions a Banff o unes altres, en funciˇ de les vostres preferŔncies

Viatges a CanadÓ: excursions a Banff Parc Nacional

Situat a la costa oest de Canadà, el Parc Nacional Banff és un dels Parcs Nacionals de les Muntanyes Rocoses de Canadà més visitats gràcies a la seva proximitat a l'Aeroport Internacional de Calgary, del que li separen poc més d'una hora i mitja amb cotxe.

 

El Parc Nacional Banff és un dels Parcs Nacionals de les Muntanyes Rocoses de Canadà més visitats també gràcies als seus nombrosos atractius turístics, entre els quals s'inclouen des de preciosos i fèrtils valls fins a alguns dels llacs glacials més populars de la costa oest de Canadà, a més a més de precioses carreteres panoràmiques i nombrosos salts d'aigua.

 

Som una agència de viatges especialitzada en viatges a Canadà i coneixem el Parc Nacional Banff de primera mà i detalladament, el que ens permet recomanar-vos una excursió a Banff o una altra en funció de les vostres necessitats, desitjos i preferències.

 

Entre les excursions a Banff més populars es troba l'excursió panoràmica que inclou els principals atractius del poble de Banff i els seus voltants. Es tracta d'una excursió de mig dia i guiada en anglès, que suposa una perfecta introducció al Parc Nacional Banff.

 

Entre les excursions a Banff més populars es troba també l'excursió panoràmica que inclou el sobrevol amb helicòpter del Parc Nacional Banff i de les Muntanyes Rocoses de Canadà. La durada de l'excursió depèn de la durada del sobrevol contractat i és la millor manera de contemplar la bellesa del Parc Nacional Banff i de les Muntanyes Rocoses de Canadà. Doncs, sens lloc a dubtes les millors panoràmiques s'aconsegueixen sempre a vista d'ocell.

 

Una altra de les excursions a Banff més sol·licitades és el descens d'aigües braves, sens lloc a dubtes una de les excursions més excitants i divertides de les que podreu gaudir durant el vostre viatge a les Muntanyes Rocoses de Canadà. En funció de l'excursió escollida i del nivell dels ràpids, no és necessari comptar amb experiència prèvia.

 

Una altra de les excursions a Banff més reservades és l'excursió a cavall per una de les valls més populars i visitades del Parc Nacional Banff, entre fèrtils i florides prades alpines i nombrosos rierols. En funció de l'hora reservada, aquesta excursió a cavall pot concloure amb una deliciosa barbacoa a la posta de sol.

 

Si desitges conèixer les nostres propostes de viatges a Canadà més populars, fes clic aquí.

 

En el cas de desitjar conèixer totes les nostres propostes de viatges a Canadà, et recomanem utilitzar el nostre cercador de viatges.

 

En el cas de que cap de les nostres propostes de viatges a Canadà s'ajusti a la teva idea de viatge i desitgis que t'assessorem i dissenyem el teu viatge a Canadà a mida, també oferim aquest servei. En aquest cas et recomanem llegir atentament tota la informació continguda a aquesta pàgina web.

 

Bon viatge a Canadà i gaudeix de les nostres excursions al Parc Nacional Banff!

Imatge corporativa:Xavier MarlÝ

Disseny i desenvolupament web:Xavier MarlÝ