Tundra Viatges

Informaciķ

Viatges a Canadā: excursions a VancouverTundra Viatges

Som especialistes en viatges a Canadā i coneixem la costa oest de Canadā de primera mā, el que ens permet recomanar-vos unes excursions a Vancouver o unes altres en funciķ dels vostres desitjos

Viatges a Canadā: excursions a Vancouver

Vancouver és la ciutat més poblada de la costa oest de Canadà i també el principal aeroport d'entrada a la costa oest de Canadà. Vancouver és, doncs, de visita obligada durant tot viatge a Canadà costa oest.

 

Entre les excursions a Vancouver més sol·licitades es troba l'excursió panoràmica que inclou els principals atractius de Vancouver i els seus voltants. Es tracta d'una excursió per Vancouver amb una durada de mig dia i acompanyats en tot moment per un guia en anglès. Aquesta excursió per Vancouver suposa una introducció perfecta a la ciutat més cosmopolita i eclèctica de la costa oest de Canada, Vancouver.

 

Entre les excursions a Vancouver més sol·licitades es troba també l'excursió panoràmica amb bicicleta. És una manera totalment diferent de conèixer els principals atractius de Vancouver i els seus voltants. Igual que l'anterior excursió per Vancouver, aquesta excursió per Vancouver també té una durada de mig dia i es realitza acompanyats a tot moment per un guia en anglès.

 

Una altra de les excursions a Vancouver més sol·licitades és l'excursió amb vaixell per la badia de Vancouver a la posta de sol. Es tracta d'una de les nostres excursions a Vancouver més romàntiques, ideals per a viatges a Canadà en parella o fins i tot viatges de noces a Canadà. Aquesta excursió us permetrà delectar la vostra vista gaudint d'una fantàstica posta de sol sobre la cosmopolita ciutat de Vancouver, mentre delecteu també el vostre paladar amb un fantàstic sopar a bord.

 

Deixant de costat les excursions a Vancouver més populars, volem fer també especial èmfasi en aquelles excursions a Vancouver que potser no són tan populars, però no per no ser prou interessants sinó per tenir un cost una mica superior a la mitjana habitual entre les excursions a Vancouver. És a dir, excursions de luxe a Vancouver on el luxe no solament radica en els mitjans de transport utilitzats, sinó també en el que posen al nostre abast.

 

Entre aquestes excursions de luxe a Vancouver es troba, per exemple, l'excursió a la costa Sunshine. Aquesta excursió inclou el sobrevol amb avioneta de la costa Sunshine, el que us  permetrà contemplar a vista d'ocell un dels paisatges més captivadors de la costa oest de Canadà.

 

Entre aquestes excursions de luxe a Vancouver es troba també l'excursió amb avioneta a Victòria, el que us permetrà conèixer la bellesa de les illes del golf a vista d'ocell. Sens lloc a dubtes, una de les imatges més boniques de quantes podreu contemplar durant el vostre viatge a la costa oest de Canadà.

 

Som especialistes en viatges a Canadà perquè coneixem Canadà de primera mà i detalladament, el que ens permet recomanar-vos una excursió a Vancouver o una altra en funció de les vostres necessitats, desitjos i preferències.

 

Si desitges conèixer les nostres propostes de viatges a Canadà, per favor fes clic aquí.

 

Si desitges rebre pressupost per una de les nostres propostes de viatges a Canadà, per favor emplena i envia tota la informació sol·licitada aquí.

 

Bon viatge a Canadà i no oblidis reservar les teves excursions a Vancouver amb la màxima antelació possible!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí