Tundra Viatges

Blog

Viatges a Canadā: excursions a Quebec CityTundra Viatges

Som especialistes en viatges a Canadā i coneixem la costa est de Canadā de primera mā, la qual cosa ens permet recomanar-vos unes excursions a Quebec City o unes altres en funciķ de les vostres preferčncies

Viatges a Canadā: excursions a Quebec City

Situada a la costa est de Canadà, Quebec City és la capital de la província canadenca de Quebec, l'única ciutat emmurallada d'Amèrica del Nord i sens dubte una visita obligada durant tot viatge a Canadà costa est.

 

Tal és la seva bellesa i la seva rellevància cultural, que fins i tot la ciutadella de Quebec City va ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco el 1985.

 

Entre les excursions a Quebec City més populars es troba la nostra excursió panoràmica per Quebec City a peu. Es tracta d'una excursió per Quebec City de mig dia que ens permetrà conèixer els principals atractius del barri històric de Quebec en companyia d'un expert guia local. Pot ser reservada tant en anglès com en francès, segons preferiu vosaltres. Per a aquells que no coneixen la ciutat, aquesta excursió per Quebec City suposa una fantàstica introducció a una de les ciutats més boniques de Canadà.

 

Entre les excursions a Quebec City més populars es troba també la nostra excursió panoràmica per Quebec City amb bicicleta. Igual que l'anterior excursió per Quebec City, aquesta excursió també té una durada de mig dia i pot ser reservada tant en anglès com en francès. Es tracta també d'una molt recomanable introducció a aquesta preciosa ciutat i la seva principal particularitat és que es realitza amb bicicleta, sens lloc a dubtes una fantàstica alternativa a recórrer-la a peu.

 

Com a complement a les excursions panoràmiques per Quebec City a peu i amb bicicleta, us recomanem també l'excursió panoràmica per Quebec City amb helicòpter. Sens lloc a dubtes, les millors panoràmiques sempre són a vista d'ocell, el que la la converteix en el complement ideal per a les dues excursions per Quebec City a dalt indicades. En aquest cas, la durada de l'excursió dependrà de la durada del sobrevol escollit.

 

Com a complement a les excursions panoràmiques per Quebec City a peu, amb bicicleta i amb helicòpter, us recomanem també l'excursió panoràmica per Quebec City amb vaixell. I és que ni a peu, ni amb bicicleta ni amb helicòpter; solament amb vaixell tindreu ocasió de gaudir d'una relaxant navegació pel riu Sant Llorenç mentre gaudiu d'una fantàstica panoràmica de la ciutat de Quebec.

 

Finalment, si parlem de les excursions a Quebec City, no podem obviar parlar d'una de les excursions des de Quebec més sol·licitades i aquesta és l'excursió per a l'observació de balenes al riu San Llorenç. I és que el riu San Llorenç és un dels millors llocs de Canadà per a l'observació de balenes de diferents espècies, motiu pel qual aquesta és una excursió obligada durant tot viatge a Quebec.

 

Som especialistes en viatges a Canadà i coneixem Quebec i la costa est de Canadà de primera mà i detalladament.

 

Si desitges conèixer les nostres propostes de viatge a Quebec, et recomanem utilitzar el nostre cercador de viatges.

 

Si desitges sol·licitar pressupost per a algun dels nostres viatges a Quebec, necessitarem que emplenis i enviïs tota la informació sol·licitada aquí.

 

Bon viatge a Quebec i gaudeix de tot el que la costa est de Canadà té per oferir-te!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí