Tundra Viatges

Blog

Viatges Estats Units: BostonTundra Viatges

Viatges Estats Units: Boston

Situada a la costa est dels Estats Units i amb una població de prop de sis-cents mil habitants, Boston és la capital de l'estat de Massachusetts. Però, també una de les ciutats més antigues del país. I, com a tal, Boston és el clar exemple de l'heterogeneïtat que caracteritza als Estats Units i a la seva història.

 

A grans trets, Boston és l’emblemàtica ciutat a la que tots desitgen visitar i on conviuen els històrics monuments del Freedom Trail amb alguns dels restaurants més avantguardistes dels Estats Units.

 

Aquella vibrant ciutat, on es donen cita els instituts tecnològics més pioners amb algunes de les universitats més prestigioses dels Estats Units, és Boston.

 

Boston és també aquella bonica ciutat, pels empedrats carrers de la qual dóna gust passejar, entre algunes de les galeries comercials més emblemàtiques dels Estats Units.

 

I, parlant de passejar per empedrats carrers, nosaltres us recomanem començar a conèixer Boston visitant un dels seus barris més famosos: el barri de Beacon Hill, popularment associat a l'excel·lència i l'arquitectura del qual està clarament dominada per cases de marcat estil federal, acollidores placetes i nombrosos llocs de gran interès històric.

 

A Beacon Hill trobareu també un dels parcs urbans més antics dels Estats Units, el Boston Common; i un dels parcs urbans més populars de Boston, el Boston Public Garden, el llac del qual a l'hivern es converteix en la major pista de gel de la ciutat.

 

A una breu passejada de Beacon Hill es troba el barri de Back Bay, conegut sobretot per albergar l'Església de la Trinitat, obra mestra d'H H. Richardson i una de les fites arquitectòniques més importants dels Estats Units.

 

A prop de l'Església de la Trinitat trobareu també la Biblioteca Pública de Boston, que alberga més de sis milions de volums, així com fascinants murals, frescos, pintures i escultures.

 

Però, si el que voleu és visitar alguns dels museus més importants de Boston, sens dubte la nostra recomanació és incloure en el vostre itinerari el Museu de Belles Arts de Boston, on s'ofereixen recorreguts en múltiples idiomes, i l'Institut d'Art Contemporani de Boston, on tindreu l'oportunitat de descobrir les obres d'art més avantguardistes.

 

Si viatgeu amb nens, no deixeu de visitar el Museu dels Nens de Boston, on podran tocar i experimentar tot el que vulguin; l'Aquari de Nova Anglaterra, on podran descobrir alguns dels misteris que amaga el mar; el Museu de la Ciència, on podran aprendre més sobre les meravelles del món; i Legoland Discovery Center, un autèntic pati d'esbarjo on segur ho passaran en gran.

 

Som especialistes en viatges a Estats Units i a la nostra pàgina web podràs consultar les nostres propostes de viatge als Estats Units.

 

Si cap de les nostres propostes de viatge als Estats Units s'ajusta a la teva idea de viatge, també podem assessorar i dissenyar el teu viatge a mida. En aquest cas, et recomanem llegir la informació continguda a aquesta pàgina web.

 

Bon viatge als Estats Units!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí