Tundra Viatges

Blog

Viatges Estats Units: Boston i els seus barrisTundra Viatges

Viatges Estats Units: Boston i els seus barris

Boston és la ciutat més gran de Nova Anglaterra i la capital de Massachusetts. És una de les grans capitals de la costa est dels Estats Units i sens dubte una visita que et recomanem pel teu proper viatge als Estats Units.

 

Boston és una de les ciutats més emblemàtiques i històricament més importants dels Estats Units, ja que és l'escenari en què es va forjar la independència nord-americana fa tres segles.

 

Boston és també un dels principals centres d'investigació científica del món, com evidencien els enormes edificis que grans farmacèutiques han aixecat en els últims anys.

 

Tot això dóna lloc a un preciós paisatge urbà on conviuen els edificis històrics amb alguns dels millors museus del país i els imponents gratacels on s'assenten les principals multinacionals d'avui dia.

 

Tot això dóna lloc també a una de les comunitats més diverses i riques intel·lectual, cultural i políticament dels Estats Units.

 

El millor moment per viatjar a Boston és l'estiu i la millor manera de conèixer la ciutat és a peu, sense cap dubte.

 

Per visitar Boston et recomanem seguir el Freedom Trail, una ruta d'uns 4 km que inclou 17 dels seus llocs històrics més importants i que es pot combinar perfectament amb la visita dels seus principals barris, entre els quals destaquem principalment els següents:

 

Beacon Hill, on trobaràs les botigues de les millors marques, envoltades pels restaurants més cars de la ciutat i nombroses botigues d'antiquaris.

 

North End, el barri més antic de Boston i també conegut com Little Italy. Aquí trobaràs, òbviament, els millors restaurants italians de la ciutat.

 

South End, on trobaràs el major nombre de cases victorianes d'Estats Units i que s'ha convertit en l'epicentre de la comunitat gai bostoniana.

 

Back Bay, situat al centre de la ciutat i que alberga llocs tan populars com Copley Square, Prudential Center i la Public Library.

 

Fort Point, el més bohemi i on trobaràs l'Institut d'Art Contemporani i nombroses cafeteries i restaurants.

 

Jamaica Plain, el barri de la comunitat porto-riquenya, dominicana i capverdiana i entre els principals atractius del qual es troben Centre Street i l'Arnold Arboretum.

 

Som una agència de viatges especialitzada en viatges als Estats Units i organitzem viatges als Estats Units principalment de tipus Fly & Drive. És a dir, amb cotxe de lloguer, allotjament i algunes excursions i activitats incloses.

 

Entre els nostres viatges als Estats Units, especial esment mereixen els nostres viatges a Nova Anglaterra, la ciutat d'inici i final dels quals és Boston.

 

Si vols conèixer totes les nostres propostes de viatge als Estats Units, et recomanem utilitzar el nostre cercador de viatges.

 

Si estàs interessat en un dels nostres viatges als Estats Units i vols demanar pressupost, et recomanem emplenar i enviar tota la informació sol·licitada aquí. Si no has rebut resposta a la teva petició en un termini de 48 hores, si us plau comprova que el nostre e-mail no hagi anat a parar a la safata de correu no desitjat del teu correu electrònic.

 

Bon viatge als Estats Units i gaudeix de Boston, sens dubte una de les grans capitals de la costa est dels Estats Units!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí