Tundra Viatges

Blog

Sobre nosaltres: visites presencialsTundra Viatges

Reservem en exclusiva el nostre temps i el nostre coneixement per als nostres clients, aquelles persones que han dipositat la seva confianįa en nosaltres i han confirmada la reserva del seu viatge amb nosaltres

Tal com indiquem a la nostra pàgina web, solament acceptem visites amb cita prèvia i solament concertem visites amb els nostres clients. És a dir, aquelles persones que han dipositat la seva confiança en nosaltres i ja han confirmat la reserva del seu viatge amb nosaltres.

 

Per què?

 

- Perquè a la nostra pàgina web trobaràs nombroses propostes de viatge, a diferents destinacions, de diferents tipus i de diferents durades.

 

- Perquè fent clic sobre el nom de cadascun dels viatges accediràs a la web on expliquem detalladament l'itinerari del viatge, el preu per persona, els serveis inclosos i els serveis no inclosos.

 

En el cas dels viatges Fly & Drive, fins i tot et donem a escollir entre diferents categories d'allotjament i incloem el llistat d'hotels inclosos a cadascuna d'elles (excepte en el cas de viatges a Islàndia).

 

- Perquè, a més a més, a la nostra pàgina web trobaràs també abundant informació sobre les destinacions en les que estem especialitzats i altra informació addicional sobre els seus principals atractius: parcs nacionals, ciutats, etc.

 

És a dir, que a la nostra pàgina web trobaràs tot el que necessites per informar-te sobre les nostres destinacions i els seus principals atractius, així com per escollir un dels nostres viatges.

 

Si cap dels viatges publicats a la nostra pàgina web s'ajusta a la teva idea de viatge, també podem dissenyar i organitzar el teu viatge a mida, en base a les teves preferències, desitjos i necessitats. En aquest cas, totes les gestions es realitzaran per e-mail i per telèfon.

 

D'altra banda, solament organitzem viatges a aquelles destinacions en què estem especialitzats. És a dir, destinacions a les que prèviament hem viatjat en nombroses ocasions i que coneixem detalladament, destinacions en les que hem invertit molt temps i diners.

 

Aquesta especialització és la que ens permet aclarir tots els teus dubtes i respondre a preguntes sobre la destinació en si, sobre quants dies recomanem passar en cada lloc, sobre les excursions que recomanem realitzar, sobre quin és el millor moment per viatjar, sobre l'equipatge recomanat o la documentació necessària, per exemple.

 

En definitiva, aquesta especialització és part important del nostre valor afegit i marca la diferència entre viatjar amb nosaltres i viatjar amb altres agències de viatges que també ofereixen viatges a les nostres destinacions però que no els coneixen amb el mateix detall que nosaltres, o pitjor encara, que ni tan sols els coneixen de primera mà.

 

Per tot això, reservem les visites presencials i el nostre coneixement en exclusiva pels nostres clients. És a dir, aquelles persones que han dipositat la seva confiança en nosaltres i han confirmat la reserva del seu viatge amb nosaltres.

 

Si acceptes la nostra política d'empresa i les nostres condicions de treball, et recomanem començar consultant les nostres propostes de viatge.

 

Si no acceptes la nostra política d'empresa ni les nostres condicions de treball, agraïm igualment que les respectis.

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí