Tundra Viatges

Blog

Viatges Estats Units: Acadia National ParkTundra Viatges

Ubicat a l'estat de Maine, el Parc Nacional Acadia és un dels més visitats de la costa est dels Estats Units.

Viatges Estats Units: Acadia National Park

Situat a la costa est dels Estats Units, el Parc Nacional Acadia és un dels nostres favorits entre els Parcs Nacionals dels Estats Units. El nostre i el dels dos milions de visitants que cada any visiten aquest parc nacional. I és que amb una extensió de menys de dos-cents quilòmetres quadrats, el Parc Nacional Acadia protegeix alguns dels paisatges més inspiradors de la costa est dels Estats Units.

 

Establert el 1919, el Parc Nacional Acadia pertany a l'estat de Maine, ocupa principalment gran part de la illa Mount Desert, alberga una de les carreteres panoràmiques més populars de la costa est dels Estats Units i el seu principal nucli urbà és Bar Harbour, petita població costanera el nombre d'habitants de la qual creix exponencialment durant l'estiu.

 

Entre els principals atractius del Parc Nacional Acadia es troben l'emblemàtica Cadillac Mountain, el lloc de la costa est dels Estats Units on primer surt el sol, i Jordan Pond, el llac més gran del parc nacional.

 

El Parc Nacional Acadia pot ser visitat durant tot l'any, tanmateix nosaltres especialment recomanem visitar-lo durant la tardor, quan els boscos del parc nacional es cobreixen per un preciós mantell de colors ocre, vermellosos i daurats.

 

Som una agència de viatges especialitzada en viatges als Estats Units i organitzem viatges als Estats Units principalment de tipus Fly & Drive. És a dir, viatges que inclouen el cotxe de lloguer, l'allotjament i algunes entrades i excursions.

 

Si desitges conèixer les nostres propostes de viatges als Estats Units, et recomanem fer-ho utilitzant el nostre cercador de viatges. Si desitges rebre pressupost per a alguna de les nostres propostes de viatges als Estats Units, per favor emplena i envia tota la informació sol·licitada aquí. Tanmateix, si desitges seguir consultant més informació sobre els Estats Units, la trobaràs a la teva disposició aquí.

 

Bon viatge als Estats Units i gaudeix de tot el que els Parcs Nacionals dels Estats Units posen a la teva disposició!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí