Tundra Viatges

Blog

Viatges Estats Units: Yellowstone National ParkTundra Viatges

Viatges Estats Units: Yellowstone National Park

Situat a la costa oest dels Estats Units, el Parc Nacional Yellowstone es va establir el 1872, convertint-se així en el primer i el més emblemàtic dels Parcs Nacionals dels Estats Units.

 

Amb una extensió de gairebé nou mil quilòmetres quadrats, el Parc Nacional Yellowstone pertany als estats de Wyoming, Montana i Idaho i alberga la concentració més gran del món de guèisers i fonts termals, el que el converteix en una visita obligada durant tot viatge a la costa oest dels Estats Units.

 

Però el Parc Nacional Yellowstone no és solament una imponent caldera volcànica, sinó que també protegeix una gran varietat de fauna salvatge, varietat que resulta única en els 48 estats continentals que formen els Estats Units. I és que entre la fauna salvatge que habitualment podem trobar-nos durant un viatge al Parc Nacional Yellowstone s'inclouen els óssos bruns i els óssos negres, els llops, els pumes, els bisonts, els alcis americans, els carners de les Muntanyes Rocalloses i l'àguila calba, entre altres espècies.

 

Tot això ha fet del Parc Nacional Yellowstone un dels més populars i visitats dels Parcs Nacionals de la costa oest dels Estats Units. Motius els quals és important tenir present que el Parc Nacional Yellowstone és també un dels Parcs Nacionals de la costa oest dels Estats Units que presenta una major estacionalitat i menor disponibilitat de serveis turístics, i que en aquest cas més que mai és recomanable confirmar la reserva del teu viatge als Estats Units amb una antelació mínima de 6 mesos per evitar tenir problemes amb la disponibilitat d'allotjaments al Parc Nacional Yellowstone.

 

Som una agència de viatges especialitzada en viatges als Estats Units i entre les nostres destinacions més sol·licitades es troben els Parcs Nacionals de la costa oest dels Estats Units, entre els quals s'inclou el Parc Nacional Yellowstone.

 

Si desitges conèixer les nostres propostes de viatges als Estats Units més populars, si us plau fes clic aquí. Tanmateix, si desitges conèixer totes les nostres propostes de viatges als Estats Units, et recomanem utilitzar el nostre cercador de viatges.

 

Bon viatge als Estats Units i gaudeix del Parc Nacional Yellowstone i altres Parcs Nacionals de la costa oest dels Estats Units!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí