Tundra Viatges

Blog

Sobre nosaltres: viatges a midaTundra Viatges

Dissenyar i pressupostar un viatge a mida requereix de molt temps i coneixement, motiu pel qual aquest servei requereix d'un pagament anticipat a compte del teu viatge

A la nostra pàgina web trobaràs moltes propostes de viatges, de diferents tipus, de diferents durades i a diferents destinacions. Fent clic sobre el nom de cada viatge podràs conèixer:

 

- l'itinerari del viatge.

- el preu per persona.

- els serveis inclosos al preu del viatge.

- els serveis no inclosos al preu del viatge.

 

En el cas dels Fly & Drive, a més a més, et donem a escollir entre diferents categories d'hotels i incloem un llistat d'hotels compresos a cadascuna de les categories oferides.

 

Totes les nostres propostes de viatge són producte propi. És a dir, són viatges dissenyats i organitzats per nosaltres. Per tant, podem sumar i restar tantes nits com tu vulguis, allà on tu vulguis.

 

Si de totes les propostes de viatges publicades a la nostra pàgina web, cap d'elles s'ajusta a la teva idea de viatge i desitges parlar amb nosaltres per comentar-nos la teva idea de viatge i que dissenyem el teu viatge a mida, en base a les teves preferències, els teus desitjos i les teves necessitats, també és possible. Prèviament, però, ens agradaria que tinguessis en compte les següents consideracions:

 

- per poder respondre a les teves preguntes, aclarir els teus dubtes i recomanar-te l'itinerari que més s'ajusta a les teves preferències, desitjos i necessitats, abans nosaltres hem hagut de realitzar una inversió molt important de temps i diners per conèixer la destinació de primera mà i detalladament.

 

- per poder enviar-te un pressupost realista, abans nosaltres hem hagut de consultar la disponibilitat de tots i cadascun dels serveis recomanats i inclosos al preu del viatge.

 

- per poder informar-te sobre la millor opció aèria disponible, abans nosaltres hem hagut de realitzar múltiples cerques, per a diferents rutes, amb diferents companyies aèries i per a les dates de viatge indicades per tu.

 

- per poder garantir-te la disponibilitat de places pels horaris de vol indicats, a la tarifa pressupostada, abans nosaltres hem hagut de reservar tantes places com persones formin el teu grup i noms ens hagis indicat.

 

- per poder informar-te al respecte, abans nosaltres hem hagut de redactar un e-mail detallant tota la informació pel que fa a l'itinerari recomanat, el preu del viatge, els serveis inclosos, els serveis no inclosos i qualsevol altre tipus de consideracions rellevants i a tenir en compte abans de confirmar la reserva del teu viatge.

 

Com podràs imaginar, dissenyar i pressupostar un viatge a mida no és una tasca ni fàcil ni breu, sinó que requereix d'un ampli i sòlid coneixement sobre la destinació i de moltes hores de treball. Per tot això, aquest és un servei que requereix d'un pagament anticipat a compte del teu viatge.

 

Quantitat que, per cert, es descompta del preu del viatge si finalment confirmes la reserva del viatge amb nosaltres. És a dir, que no és una quantitat que se suma al preu del viatge, sinó un pagament avançat a compte del teu viatge.

 

Tanmateix, és no reemborsable si finalment no confirmes la reserva del teu viatge amb nosaltres després de tota la feina feta per part nostra i a petició teva.

 

Si acceptes la nostra política d'empresa i les nostres condicions de treball, per favor contacta amb nosaltres. Respondrem a la teva petició el més aviat millor.

 

Si no acceptes la nostra política d'empresa ni les nostres condicions de treball, agraïm igualment que les respectis.

Imatge corporativa:Xavier MarlÝ

Disseny i desenvolupament web:Xavier MarlÝ