Tundra Viatges

Informació

Grans viatges a Estats Units: parcs nacionals dels Estats UnitsTundra Viatges

Grans viatges a Estats Units: parcs nacionals dels Estats Units

Estats Units compta amb cinquanta-nou parcs nacionals distribuïts per tot el seu territori. I, tal és la seva bellesa, que són prop de tres-cents milions de turistes els que cada any visiten algun dels seus parcs nacionals.

 

Però, d'entre tots els parcs nacionals d'Estats Units, quins creiem nosaltres que són de visita obligada durant el vostre proper viatge a Estats Units?

 

En el primer lloc de la nostra llista es troba un dels parcs nacionals més visitats d'Estats Units: el Parc Nacional Yellowstone, el primer a crear-se dels parcs nacionals d'Estats Units.

 

Yellowstone protegeix una extensió de prop de nou mil quilòmetres quadrats i rep uns quatre milions de turistes cada any. Dels quals, prop del vuitanta-cinc per cent escullen els mesos de juny, juliol, agost i setembre per realitzar el seu viatge a Yellowstone.

 

És a dir, que si el vostre desig és visitar Yellowstone amb tranquil·litat i sense aglomeracions, us recomanem viatjar durant els mesos d'abril, maig o octubre.

 

És també possible visitar Yellowstone durant la resta de l'any. Tanmateix, és important tenir present que és molt probable trobar carreteres tallades per la neu.

 

En el segon lloc de la nostra llista es troba un altre dels parcs nacionals més visitats d'Estats Units: el Parc Nacional Gran Canó, probablement el canó més fotografiat del planeta.

 

I és que són més de cinc milions i mig de turistes els que cada any fotografien aquest canó, el més impressionant del planeta amb una longitud de prop de quatre-cents cinquanta quilòmetres i una profunditat de més de quilòmetre i mig. És a dir, una autèntica meravella de la naturalesa que no us podeu perdre durant el vostre proper viatge a Estats Units.

 

Quin és el millor moment per visitar el Gran Canó? Sens dubte, qualsevol moment de l'any exceptuant els mesos de juliol i agost, que és quan es registren les temperatures més altes... i també el major nombre de visites.

 

Si desitges viatjar als parcs nacionals d'Estats Units i t'agradaria comptar amb els serveis d'autèntics especialistes en viatges a Estats Units, que coneguin la destinació de primera mà i que pugui assessorar-te en base a la seva experiència i a les teves necessitats, desitjos i preferències; contacta amb nosaltres i un dels nostres especialistes respondrà a la teva consulta el més aviat possible.

 

Et recomanem també llegir la informació continguda a aquesta pàgina web, on expliquem detalladament quins serveis oferim i en quines condicions.

 

Bon viatge a Estats Units!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí