Tundra Viatges

Blog

Viatge al CanadÓ: per quŔ viatjar al CanadÓ?Tundra Viatges

Al CanadÓ trobareu paisatges increibles i abundant fauna salvatge. TambÚ viureu algunes de les millors experiŔncies de les vostres vides.

Viatge al CanadÓ: per quŔ viatjar al CanadÓ?

Canadà va suposar un punt d'inflexió a les nostres vides per múltiples motius i conseqüència d'això és que avui dia som una agència de viatges especialitzada en viatges al Canadà.

 

Al Canadà varem trobar alguns dels paisatges més bonics que mai havíem vist. No perquè havíem viatjat poc, sinó perquè cap dels llocs en què havíem estat podia comparar-se amb els paisatges del Canadà. De fet, al Canadà es troben algunes de les carreteres panoràmiques més populars del planeta i nombrosos dels Parcs Nacionals del Canadà han estat declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

 

Al Canadà varem viure algunes de les millors experiències de les nostres vides, de les més enriquidores, de les més sorprenents i també de les més divertides. La majoria d'elles relacionades amb la seva fauna salvatge, per descomptat, que és molta i molt variada.

 

No hi ha paraules per descriure el que un sent quan el silenci de la nit solament es veu interromput pel respirar d'una orca, mentre un acampa tranquil·lament a un dels nombrosos illots de la costa oest del Canadà.

 

Ni hi ha paraules per descriure el que un sent quan per fi, després de molts documentals de la 2, és un el que veu amb els seus propis ulls com els óssos grizzly pesquen el salmó als rius de la costa oest del Canadà.

 

Sorpresos ens quedem en descobrir tots els tresors que el Canadà amaga a la seva costa est, probablement la més desconeguda, sobretot pel que fa a la província d'Ontario.

 

I és que en la costa est del Canadà també hem viscut grans experiències amb la seva fauna salvatge, tant amb els óssos bruns com amb les diferents espècies de balenes que habiten les seves aigües, però sobretot hem gaudit descobrint els seus nombrosos Parcs Provincials, sens lloc a dubte els grans desconeguts del Canadà.

 

No és per casualitat que ens hàgim especialitzat en viatges al Canadà, és que realment el Canadà val la pena.... anar-hi i tornar-hi.

 

Bon viatge al Canadà!

Imatge corporativa:Xavier MarlÝ

Disseny i desenvolupament web:Xavier MarlÝ