Tundra Viatges

Blog

Viatges Estats Units: Los AngelesTundra Viatges

Viatges Estats Units: Los Angeles

Los Angeles és la segona ciutat més gran dels Estats Units, per darrere només de Nova York i per davant de ciutats tan emblemàtiques com ara Chicago i Houston.

 

Com a conseqüència d'això, és també una de les ciutats dels Estats Units millor comunicades amb Europa, havent-hi fins i tot vols directes entre Madrid i Los Angeles.

 

Situada al privilegiat estat de Califòrnia, Los Angeles gaudeix d'uns dels millors climes dels Estats Units, consistent en hiverns càlids i estius temperats. Com a conseqüència d'això, les platges de Los Angeles és una de les destinacions més populars i sol·licitades dels Estats Units.

 

Entre les seves platges més conegudes es troben les de Santa Mònica, fàcilment accessibles des de qualsevol punt de Los Angeles i escenari de la famosa sèrie nord-americana "Els vigilants de la platja", tan popular a la dècada dels 90.

 

Entre les seves platges més conegudes es troben també les de Malibú, menys accessibles i més exclusives que les de Santa Mònica, ja que Malibú és llar habitual de nombroses estrelles del cel·luloide.

 

Un altre dels grans motors econòmics i principals atractius turístics de Los Angeles és la indústria cinematogràfica, clarament assentada al barri de Hollywood. I és que aquí trobareu no solament els estudis cinematogràfics de la Universal i la Warner, sinó també una de les avingudes més icòniques de la ciutat: Hollywood Boulevard, amb el seu emblemàtic passeig de la Fama (Walk of Fame), el teatre Xinès, el teatre Capità i el Hollywood and Highland Centre, on cada any té lloc la cerimònia de lliurament dels Oscars.

 

Però Los Angeles no es redueix només a precioses platges i populars estudis cinematogràfics, sinó que compta també amb alguns dels museus més interessants dels Estats Units, com ara el LACMA o el Petersen Automotive Museum. I alguns dels edificis Art Déco més bonics, com ara el Griffith Observatory, que a la seva vegada constitueix un dels millors miradors des d'on contemplar la bellesa d'aquesta gran ciutat.

 

Per tot això i molt més, Los Angeles és una visita habitual durant els viatges a la costa oest dels Estats Units, independentment que tinguin lloc a l'estiu o a l'hivern.

 

T'agradaria visitar Los Angeles durant el vostre proper viatge als Estats Units? No ho dubtis més i consulta les nostres propostes de viatges als Estats Units aquí.

 

Coneixem Estats Units de primera mà i som especialistes en organitzar viatges als Estats Units.

 

Bon viatge als Estats Units i gaudeix de tot el que Los Angeles té per oferir!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí