Tundra Viatges

Blog

Viatges Estats Units: Nova OrleansTundra Viatges

T'agradaria visitar Nova Orleans durant el viatge als Estats Units? Reserva el teu viatge amb nosaltres i deixa't assessorar pels nostres especialistes en viatges a Estats Units

Viatges Estats Units: Nova Orleans

Situada a la costa sud-est dels Estats Units, Nova Orleans és una de les ciutats més importants d'Estats Units i el principal port del riu Mississipi.

 

Amb una població de poc més de tres-cents mil habitants, Nova Orleans és també la ciutat més gran de l'estat de Louisiana.

 

Entre les seves principals característiques, el mestissatge. I és que a Nova Orleans conviuen cultures d'orígens tan dispars com el caribeny, l'americà, el francès, l'espanyol i l'africà, donant lloc a una de les societats més multiculturals i singulars d'Estats Units.

 

I aquesta riquesa cultural i ètnica es reflecteix clarament en la seva cuina, popularment coneguda com la cuina criolla de Louisiana i que d'alguna manera manté certa semblança amb la cuina cajún.

 

Nova Orleans és, doncs, una aposta segura durant tot viatge als Estats Units. Una ciutat de la qual t'enamoraràs fàcilment i de la qual no podràs anar-te'n tan fàcilment.

 

Entre les visites obligades de Nova Orleans, el Barri Francès. Amb el seu esperit del Vell Món, la seva arquitectura infinitament variada i la seva elegància descolorida, aquest és el punt de partida ideal pel teu primer passeig per Nova Orleans. Un barri infal·liblement autèntic que no pots deixar de visitar durant el teu viatge a Nova Orleans.

 

Entre les principals icones de Nova Orleans, Jackson Square. Punt de trobada de músics de carrer, reines vudú, endevins, artistes, historiadors i turistes, Jackson Square és molt més que una plaça, és una experiència que molt pocs tenen la sort de viure i que nosaltres et recomanem gaudir.

 

Encara que, si parlem de les icones de Nova Orleans, menció especial mereixen també els més de 120 edificis que han estat inscrits com a Llocs d'Interès Històric Nacional. I és que tal és la riquesa del patrimoni arquitectònic de Nova Orleans, que és la ciutat dels Estats Units amb més edificis declarats Patrimoni Històric Nacional.

 

I, se us acut millor manera d'acabar un fantàstic viatge als Estats Units que gaudint d'una sessió de jazz a un dels seus clubs nocturns? A Nova Orleans van néixer el Jazz, el Zydeco, el R & B i el Soul. I Nova Orleans va veure néixer, créixer i fer història a grans artistes de la música com Louis Armstrong.

 

T'agradaria visitar Nova Orleans durant el teu proper viatge als Estats Units? No ho dubtis més i reserva ja el teu viatge amb els autèntics especialistes en viatges als Estats Units.

 

Si vols consultar les nostres propostes de viatges als Estats Units, fes clic aquí.

 

Si vols demanar pressupost per a alguna de les nostres propostes de viatges als Estats Units, emplena i envia tota la informació sol·licitada a aquest formulari.

 

Si prefereixes comentar amb nosaltres els detalls del teu proper viatge als Estats Units, per a que t'assessorem en base a la nostra experiència i coneixements, i per a que dissenyem el teu viatge als Estats Units a mida en base a les teves necessitats i preferències, et recomanem llegir la informació continguda a aquesta pàgina web.

 

Bon viatge als Estats Units!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí