Tundra Viatges

Blog

Viatges Estats Units: Las VegasTundra Viatges

Viatges Estats Units: Las Vegas

Las Vegas és molt probablement la ciutat més hortera dels Estats Units, a més a més de la més extravagant i peculiar.

 

Molt probablement, en cap altre lloc dels Estats Units com a Las Vegas, es compleixin tots els típics i tòpics d'aquest gran país.

 

I és que Las Vegas és un autèntic parc d'atraccions no recomanat a tots els públics i envoltat per un immens desert.

 

Tanmateix i malgrat tot això, Las Vegas és una visita obligada durant tot viatge a la costa oest dels Estats Units. I és que, ens agradi més o ens agradi menys, ja que estem allà, cal veure-la.

 

Entre els seus principals atractius s'inclouen alguns dels hotels temàtics més famosos del planeta, com ara el Caesars Palace i el Venetian. A més d'alguns dels hotels més emblemàtics dels Estats Units, escenari de nombroses pel·lícules, com ara el Bellaggio.

 

Tots els hotels a Las Vegas tenen alguna cosa en comú i és que tots ells compten amb un casino, alguns més imponents que altres, però amb accés lliure i gratuït en tots els casos.

 

A més a més, des de Las Vegas és veritablement fàcil accedir a un dels parcs nacionals més visitats dels Estats Units: el Parc Nacional Gran Canó del Colorado. Per a això, tant podeu reservar una excursió terrestre com una excursió amb helicòpter, el que us permetrà contemplar des de l'aire la bellesa d'aquesta meravella de la naturalesa.

 

Un altre dels grans atractius de Las Vegas són els concerts i actuacions que tenen lloc durant tot l'any, des de les representacions del Cirque du Soleil fins a concerts de grans artistes com Aretha Franklin i Tom Jones, entre d'altres.

 

T'agradaria visitar Las Vegas durant el teu proper viatge als Estats Units? No ho dubtis més i consulta les nostres propostes de viatges als Estats Units aquí.

 

Coneixem Estats Units de primera mà i som especialistes en organitzar viatges als Estats Units.

 

Bon viatge als Estats Units i gaudeix de tot el que Las Vegas té per oferir!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí