Tundra Viatges

Informació

Viatges Estats Units: San FranciscoTundra Viatges

Viatges Estats Units: San Francisco

San Francisco és una de les grans capitals d'Estats Units i visita habitual durant els viatges a la costa oest dels Estats Units, ja sigui al principi o al final del viatge.

 

Pertanyent a l'estat de Califòrnia, San Francisco és famosa pel seu clima moderat, el seu ambient relaxat i per una arquitectura urbana clarament marcada pel desnivell dels seus carrers.

 

Entre els seus principals atractius s'inclou el Golden Gate, que a la seva vegada constitueix una de les grans icones de la ciutat. I és que construït entre 1933 i 1937, el Golden Gate va suposar una de les grans obres d'enginyeria de l'època.

 

D'estil Art Decó i lluint el seu particular color vermell, avui dia és possible contemplar el Golden Gate des de diferents miradors; a més a més de creuar-lo en bici, a peu, amb cotxe i fins i tot en vaixell mentre gaudiu d'un plaent creuer per la Badia de San Francisco.

 

Entre els seus principals atractius s'inclou també l'illa Alcatraz, que alberga una altra de les grans icones de San Francisco: la Presó d'Alcatraz. Coneguda també com "The Rock" i situada al mig de la Badia de San Francisco, aquesta és una excursió molt sol·licitada entre els nostres clients. Per aquest motiu recomanem reservar-la amb la major antelació possible.

 

Una altra de les visites obligades durant tot viatge a San Francisco és l'encantadora Alamo Square i les seves elegants Painted Ladies, des d'on podreu contemplar una de les imatges més representatives de la ciutat i, sens dubte, també una de les més belles.

 

I just a l'extrem oposat de la ciutat trobareu Chinatown, un dels barris xinesos més bonics dels Estats Units; Little Italy, un dels barris més vibrants de San Francisco; i Fisherman 's Wharf, punt de sortida de les excursions en vaixell per la Badia de San Francisco.

 

T'agradaria visitar San Francisco durant el teu proper viatge als Estats Units? Aquí podràs consultar les nostres propostes de viatge als Estats Units. Tria la que més t'agradi i sol·licita pressupost sense compromís.

 

En el cas que cap de les nostres propostes de viatge als Estats Units s'ajusti al viatge que vols fer, també podem dissenyar i organitzar el teu viatge als Estats Units a mida, basant-nos en les teves indicacions, preferències i necessitats. No obstant això, per les hores de treball que requereix i l'atenció personalitzada que implica, per poder gaudir d'aquest exclusiu servei cal fer un pagament a compte del teu viatge. Aquí podràs consultar més informació al respecte.

 

Bon viatge als Estats Units i gaudeix de San Francisco!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí