Tundra Viatges

Blog

Viatges Estats Units: ChicagoTundra Viatges

Viatges Estats Units: Chicago

Situada a la vora del llac Michigan i coneguda com "la ciutat del vent", Chicago és la tercera ciutat més poblada dels Estats Units, per darrere només de Nova York i Los Angeles.

 

Entre els principals atractius de Chicago, el seu preciós skyline, definit per alguns dels gratacels més emblemàtics i alts dels Estats Units.

 

Gratacels com ara la Torre Willis, que inicialment era coneguda com la Torre Sears. Amb 110 plantes i 442 metres, aquesta va ser la torre més alta del món des de la seva inauguració el 1973 i durant més de 20 anys, fins que es van construir les Torres Petrones de Kuala Lumpur.

 

Entre les visites obligades durant tot viatge a Chicago s'inclou el mirador Skydeck (de la Torre Willis), des d'on podreu contemplar una de les panoràmiques més captivadores de la ciutat. I, en dies clars, fins i tot és possible albirar fins a quatre estats diferents.

 

Un altre dels grans miradors de Chicago és l'Observatori John Hancock, l'ascensor de la qual us permetrà pujar 94 pisos en només 30 segons i als peus de la qual trobareu la Milla Magnífica, una de les zones comercials més grans i prestigioses del món amb 13 illes de llarg , més de 460 botigues, nombrosos restaurants i hotels, i alguns dels edificis més antics de la ciutat, com la Water Tower i la Pumping Station.

 

Però el paisatge urbà de Chicago no només està dominat per impressionants gratacels i imponents zones comercials, sinó que Chicago alberga també un dels parcs de ciutat més populars i espectaculars dels Estats Units, com ara el Millennium Park.

 

I és que el Millenium Park no és un simple parc de ciutat, és una autèntica obra d'art formada a la seva vegada per altres obres d'art, com ara el Pavelló de Concerts Jay Pritzker, dissenyat per l'arquitecte canadenc Frank Gehry; l'escultura Cloud Gate, d'Anish Kapoor; la font Crown Fountain de l'espanyol Jaume Plensa; i el jardí Lurie, de Kathryn Gustafson, Piet Oudolf i Robert Israel.

 

T'agradaria visitar Chicago durant el vostre proper viatge als Estats Units i confiar l'organització del teu viatge a autèntics especialistes en viatges als Estats Units? Si és així, aquí podràs consultar les nostres propostes de viatges als Estats Units.

 

Si vols demanar pressupost per a alguna de les nostres propostes de viatge als Estats Units, si us plau emplena i envia tota la informació sol·licitada a aquest formulari.

 

En el cas que cap de les nostres propostes de viatges als Estats Units s'ajusti a la teva idea de viatge i desitgis comentar amb nosaltres tots els detalls, perquè dissenyem i organitzem el teu viatge als Estats Units a mida, et recomanem llegir la informació continguda aquí.

 

Bon viatge als Estats Units!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí