Tundra Viatges

Blog

Viatge a l'AntÓrtida: equipatgeTundra Viatges

Quin equipatge anem a necessitar durant el nostre viatge a l'AntÓrtida? Per poder gaudir plenament del nostre viatge a l'AntÓrtida Ús important anar ben preparats.

Viatge a l'AntÓrtida: equipatge

Una vegada hem confirmat ja la reserva del nostre viatge a l'Antàrtida, el següent és començar a preparar l'equipatge que necessitarem per poder gaudir del nostre viatge a a l'Antàrtida. Doncs, per poder gaudir plenament del nostre viatge a l'Antàrtida hem d'anar ben preparats.

 

Per això és important tenir present que l'Antàrtida és el continent més fred, més humit i més ventós del món. No obstant això, al nostre favor hem de dir que els viatges a l'Antàrtida tenen lloc durant la primavera i estiu australs, que és el moment de l'any en què es registren les temperatures més “càlides” a l'Antàrtida.

 

D'altra banda, els viatges a l'Antàrtida habitualment es desenvolupen a la Península Antàrtica i les Illes Shetland del Sud, que són també dos de les regions on primer arriba la primavera i l'estiu i, per tant, també on més “càlides” solen ser les temperatures en comparació d'altres llocs situats al sud del Cercle Polar o fins i tot a l'interior del continent blanc.

 

A grans trets, durant els nostres viatges a l'Antàrtida les temperatures oscil·len entre els -5ºC i els +5ºC. Si bé, el dia pot ser assolellat o ennuvolat, pot ploure o nevar, i fins i tot fer vent, la qual cosa condicionarà directament la sensació tèrmica ja que el fort vent pot fer que la nostra sensació tèrmica correspongui a temperatures més baixes de les que realment marquen els termòmetres.

 

Un altre factor a tenir present és que les condicions climàtiques són molt variables a l'Antàrtida. És a dir, que les tempestats s'organitzen en qüestió de minuts, per tant les condicions climàtiques poden canviar també en qüestió de minuts.

 

Per tot això, és important anar preparat per a tot tipus de condicions climàtiques i incloure al nostre equipatge peces d'abric de tot tipus i que ens permetin poder gaudir plenament del nostre viatge a l'Antàrtida.

 

En qualsevol cas, si has confirmat la reserva del teu viatge a l'Antàrtida amb nosaltres, aquesta és una qüestió que no ha de preocupar-te massa atès que una vegada confirmada la reserva del teu viatge a l'Antàrtida podràs contactar amb nosaltres i fer-nos tantes preguntes sobre aquest tema com vulguis. Els nostres agents de viatge especialitzats en viatges a l'Antàrtida estaran encantats d'atendre't i aclarir tots els dubtes que puguis tenir sobre aquesta qüestió i altres també relacionades amb el teu viatge a l'Antàrtida.

 

Aquí podràs consultar tots els nostres viatges a l'Antàrtida. Si desitges rebre un pressupost detallat, per favor emplena i envia tota la informació sol·licitada aquí.

 

Bon viatge a l'Antàrtida!

Imatge corporativa:Xavier MarlÝ

Disseny i desenvolupament web:Xavier MarlÝ