Tundra Viatges

Informaciˇ

Viatge a l'AntÓrtida: sobre viatges a l'AntÓrtida IIITundra Viatges

Quins tipus de viatge a l'AntÓrtida hi ha? De quines activitats podrem gaudir durant un viatge a l'AntÓrtida? Es requereix una forma fÝsica especialment bona?

Viatge a l'AntÓrtida: sobre viatges a l'AntÓrtida III

Quins tipus de viatge a l'Antàrtida organitzem?

 

Organitzem viatges a l'Antàrtida amb vaixell, el port d'inici i fi dels quals és Ushuaia, a Argentina. De tots els nostres viatges a l'Antàrtida, aquest tipus de viatge a l'Antàrtida és el més clàssic.

 

Organitzem també viatges a l'Antàrtida amb avió + vaixell. En aquest cas, el port d'inici i fi són les Illes Shetland del Sud, a les quals s'accedeix després de creuar el Passatge de Drake amb avió des de Punta Arenas, a Xile. De tots els nostres viatges a l'Antàrtida, aquest tipus de viatge a l'Antàrtida és el més còmode, comoditat que òbviament també queda reflectida al preu.

 

Disposem també de viatges a l'Antàrtida des de Nova Zelanda, encara que són menys habituals que els viatges a l'Antàrtida des d'Argentina i/o Xile.

 

Una altra opció de viatge a l'Antàrtida és volar fins a Patriot Hills i des d'aquí sortir en expedició cap a l'interior del continent, amb opció a continuar a bord d'un Twin Otter des de Patriot Hills fins al Polo Sud.

 

Per cert, sabies que els primers vols a l'Antàrtida es van realitzar el 1977 per les companyies australiana Air Quantas i la neocelandesa Air New Zealand? Durant els dos següents anys es van realitzar uns 40 viatges a l'Antàrtida amb avió.

 

 

De quines activitats podrem gaudir durant un viatge a l'Antàrtida?

 

Deixant de costat les activitats habituals incloses durant tot viatge a l'Antàrtida, que són els desembarcaments previstos diàriament, existeix també la possibilitat de reservar una sèrie d'activitats addicionals, com per exemple el caiac i el busseig, entre d'altres.

 

Habitualment, aquestes activitats opcionals no estan incloses en el preu del viatge a l'Antàrtida i requereixen d'un pagament addicional, excepte en aquells casos en què el viatge a l'Antàrtida reservat és un "Camp Base".

 

És a dir, que aquells viatges a l'Antàrtida catalogats com a "Camp Base" ens permetran gaudir de tots els desembarcaments i, a més a més, de totes les activitats addicionals disponibles a bord.

 

 

Es requereix una forma física especialment bona per anar de viatge a l'Antàrtida?

 

Per anar de viatge a l'Antàrtida no es requereix tenir una forma física excel·lent, però sí que és necessari que no tinguis problemes de mobilitat i que siguis autònom. És a dir, que puguis caminar sense problema i que siguis capaç de sortir per tu mateix d'allà on t'hagis ficat.

 

És important tenir sempre present que l'Antàrtida és una de les àrees més remotes del món, on les infraestructures en general i especialment les turístiques són extremadament limitades o fins i tot inexistents. Viatjar a l'Antàrtida exigeix ser flexible i acceptar els canvis que pugui comportar aquesta limitació quant als serveis previstos. Hem de ser conscients, doncs, que en alguns casos poden resultar impossibles, per exemple, la substitució d'un servei per un altre de característiques similars i fins i tot una ràpida assistència mèdica o evacuació.

 

Aquí podràs consultar tots els nostres viatges a l'Antàrtida. Si desitges rebre un pressupost detallat, per favor emplena i envia tota la informació sol·licitada aquí.

 

Bon viatge a l'Antàrtida!

Imatge corporativa:Xavier MarlÝ

Disseny i desenvolupament web:Xavier MarlÝ