Tundra Viatges

Informaciˇ

Viatge a l'AntÓrtida: tipus de viatge a l'AntÓrtidaTundra Viatges

Quin tipus de viatger som? Quin tipus de viatge a l'AntÓrtida preferim? ╔s necessari tenir-ho clar per encertar en l'elecciˇ del nostre proper viatge a l'AntÓrtida

Viatge a l'AntÓrtida: tipus de viatge a l'AntÓrtida

Quin tipus de viatge a l'Antàrtida preferim? Potser, un viatge a l'Antàrtida que emuli als primers expedicionaris? Potser, un viatge a l'Antàrtida que ens permeti conèixer els seus principals atractius d'una manera més panoràmica? Potser, un viatge a l'Antàrtida que ens permeti conèixer els seus principals atractius d'una manera més activa?

 

Si preferim un viatge a l'Antàrtida que emuli als primers expedicionaris, la nostra recomanació és escollir aquelles rutes que inclouen llocs tan emblemàtics com les Illes Geòrgia del Sud o el Mar de Ross, llocs que habitualment estan fora de les rutes més sol·licitades i que prèviament han estat escenari de les èpiques expedicions protagonitzades per Sir Ernest Shackleton i Robert Scott. Llocs als quals solament uns pocs tenim oportunitat d'accedir, perquè també som uns pocs els preparats per a aquest tipus de viatges a l'Antàrtida.

 

Si preferim un viatge a l'Antàrtida que ens permeti conèixer els seus principals atractius sense la necessitat d'haver de sentir-nos com a autèntics expedicionaris, la nostra recomanació és escollir aquelles rutes que inclouen la Península Antàrtica i les Illes Shetland del Sud. D'entre els nostres viatges a l'Antàrtida, aquests són els més sol·licitats, els més clàssics i també els que posaran al nostre abast alguns dels llocs més bonics del continent blanc.

 

Però, entre els viatges a l'Antàrtida que visiten la Península Antàrtica s'inclouen també dos tipus de viatge que ni són tan clàssics ni són tan habituals, i aquests són els viatges a l'Antàrtida que creuen el Cercle Polar Antàrtic i els viatges a l'Antàrtida que arriben al Mar de Weddell. En tots dos casos es tracta de dos viatges bastant exclusius i la seva exclusivitat radica sobretot en què solament és possible realitzar-los en un moment de l'any, la qual cosa significa que sovint solament hi ha una sortida prevista per a cadascun d'aquests viatges a l'Antàrtida.

 

Finalment, si preferim un viatge a l'Antàrtida que ens permeti conèixer els seus principals atractius d'una manera més activa, sens dubte el nostre viatge a l'Antàrtida és el que va acompanyat de l'afegitó "Camp Base". Aquest tipus de viatges a l'Antàrtida es realitzen a bord d'un vaixell d'expedició polar, que compta amb una àmplia oferta d'activitats a bord, des de busseig fins a càmping, incloent caiac i cursos de fotografia, entre unes altres. A diferència de la resta de viatges a l'Antàrtida, aquest ens permetrà conèixer el continent blanc des de diferents perspectives.

 

Aquí podràs consultar tots els nostres viatges a l'Antàrtida. Si desitges rebre un pressupost detallat, per favor emplena i envia tota la informació sol·licitada aquí.

 

Bon viatge a l'Antàrtida!

Imatge corporativa:Xavier MarlÝ

Disseny i desenvolupament web:Xavier MarlÝ