Tundra Viatges

Blog

Viatge a AustrÓlia: QueenslandTundra Viatges

Viatge a AustrÓlia: Queensland

Queensland és l'estat tropical d'Austràlia i una de les destinacions més sol·licitades pels nostres clients pel seu pròxim viatge a Austràlia.

 

Entre els principals atractius de Queensland s'inclou la Gran Barrera de Coral, la grandària de la qual és tal que fins i tot pot ser vista des de l'espai sideral i la bellesa és tal que ha estat declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i forma part de les set meravelles del món.

 

I és que, amb 2300 quilòmetres, la Gran Barrera de Coral és l'escull de coral viu més gran del món i un dels millors llocs d'Austràlia per a l'observació d'abundant fauna marina, entre la qual s'inclouen espècies tan populars com el peix pallasso (que va saltar al cel·luloide amb el nom de Nemo) i el peix cirurgià (que va saltar al cel·luloide amb el nom de Dori).

 

Entre els principals atractius de la Gran Barrera de Coral s'inclouen illes com ara Heron Island, on tornen cada any milers de tortugues per posar els seus ous, i Magnetic Island, única entre les illes de la Gran Barrera de Coral gràcies a la vegetació que presenta, totalment diferent de la resta d'illes de la Gran Barrera de Coral.

 

Un altre dels grans atractius de Queensland són Fraser Island, l'illa de sorra més gran del món i que també ha estat declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO; i Moreton Island, la tercera illa de sorra més gran del món, que compta amb la duna de sorra costanera més alta del món i està protegida majoritàriament pel parc nacional que rep el mateix nom.

 

Però si parlem dels grans atractius de Queensland, no podem obviar parlar de Brisbane, capital de l'estat, tercera ciutat més poblada d'Austràlia i sens dubte una de les ciutats més boniques d’Austràlia i on es gaudeix de millor qualitat de vida.

 

T'agradaria saber més sobre Queensland? Aquí posem a la teva disposició més informació sobre Queensland i sobre els nostres viatges a Austràlia.

 

T'agradaria conèixer les nostres propostes de viatge a Austràlia? En aquest cas et recomanem utilitzar el nostre cercador de viatges.

 

T'agradaria contactar amb un dels nostres assessors, per comentar els detalls de la teva proper viatge a Austràlia i que dissenyem i organitzem totalment a mida teu viatge a Austràlia? Com a agència de viatges especialitzada en viatges a Austràlia, també oferim aquest servei. Prèviament, però, et recomanem llegir detingudament la informació continguda a aquesta pàgina web.

 

Bon viatge a Austràlia!

Imatge corporativa:Xavier MarlÝ

Disseny i desenvolupament web:Xavier MarlÝ