Tundra Viatges

Blog

Viatge a AustrÓlia: les illes d'AustrÓlia mÚs accessiblesTundra Viatges

Viatge a AustrÓlia: les illes d'AustrÓlia mÚs accessibles

Per tots és ja conegut que Austràlia és un gran país, que compta amb una àmplia varietat de paisatges i algunes de les millors illes del món.

 

Entre les illes d'Austràlia n'hi ha de més i menys conegudes, així com de més i menys accessibles. Doncs bé, avui volem parlar-vos d'algunes de les illes d'Austràlia més accessibles.  Com ara, per exemple, Green Island, fàcilment accessible amb vaixell i situada davant de les costes de Queensland, el nord tropical australià.

 

De fet, Green Island és l'illa que va posar Queensland al mapa turístic i en ella descobrireu un món de fina sorra de color blanc, aigües cristal·lines i peixos de múltiples colors.

 

Una altra de les fantàstiques illes d'Austràlia que resulten més accessibles és Fitzroy Island, també situada davant de les costes de Queensland i fàcilment accessible amb vaixell.

 

Igual que succeeix a Green Island, a Fitzroy Island trobareu un luxós resort on és possible allotjar-se i passar diversos dies gaudint d'aquest autèntic paradís, ja sigui relaxant a la platja o practicant l'snorkel en l'escull de corall.

 

Menys tropical és Phillip Island, una petita illa situada davant de les costes de l'estat de Victòria (al sud d'Austràlia) i totalment accessible per carretera, ja que es troba unida a Austràlia per la Phillip Island Road.

 

Entre els principals atractius de Phillip Island no s'inclouen paradisíaques platges, però sí l'oportunitat de viure una de les experiències més boniques del vostre viatge a Austràlia: poder veure de prop els petits pingüins blaus, cada nit, quan tornen als seus nius després un llarg dia a alta mar.

 

Per a acabar, volem parlar-vos d'una de les illes més accessibles de la costa oest d'Austràlia,  que, malgrat la seva bellesa, és molt menys visitada que la costa est d'Austràlia.

 

I aquesta és Rottnest Island, una petita illa situada davant de les costes del sud de l'estat Austràlia Occidental, fàcilment accessible amb vaixell i on tindreu ocasió de contemplar abundant fauna salvatge en llibertat (com ara balenes i kuokas), a més de gaudir de fantàstiques platges que poc tenen a envejar a les paradisíaques platges de les illes a les que hem fet esment amb anterioritat i ubicades a la costa est d'Austràlia.

 

Som una agència de viatges especialitzada en viatges a Austràlia i coneixem Austràlia de primera mà, el que ens permet organitzar-te el millor dels viatges a Austràlia.

 

Si vols conèixer les nostres propostes de viatge a Austràlia, et recomanem utilitzar el nostre cercador de viatges.

 

Si prefereixes que t'assessorem i dissenyem totalment a mida teu viatge a Austràlia, et recomanem llegir la informació continguda a aquesta pàgina web.

 

Bon viatge a Austràlia i gaudeix de tot el que t'ofereixen les fantàstiques illes d'Austràlia!

Imatge corporativa:Xavier MarlÝ

Disseny i desenvolupament web:Xavier MarlÝ