Tundra Viatges

Informaciķ

Viatge a Austrālia: Illes WhitsundayTundra Viatges

Viatge a Austrālia: Illes Whitsunday

Situades davant de les costes de Queensland, al cor de la Gran Barrera de Coral, les Illes Whitsunday és un dels llocs més bonics d'Austràlia, el perfecte exemple de paradís tropical i sens lloc a dubtes una visita que nosaltres recomanem durant tot viatge a Austràlia.

 

L'arxipèlag de les Illes Whitsunday està format per setanta-quatre illes, de les quals la majoria són una petita franja de sorra de corall molt fina, amb una palmera al mig i emmarcada per un preciós mar d'intens color turquesa, anomenat el Mar de coral.

 

Però també hi ha quatre de les Illes Whitsunday que estan habitades i aquestes són Daydream Island, Hamilton Island, Hayman Island i Long Island.

 

Long Island és l'illa més propera a la costa i està coberta gairebé íntegrament per un parc nacional. És, doncs, una autèntica meravella que bé mereix ser explorada.

 

Daydream Island és l'illa més accessible, motiu pel qual és també la més popular i visitada de les Illes Whitsunday.

 

Hamilton Island és l'única illa de les Whitsundays que compta amb el seu propi aeroport i en ella trobareu diferents categories d'hotels i resorts, entre els quals menció especial mereix el Qualia Great Barrier Reef Luxury Resort.

 

Hayman Island és propietat privada d'un altre dels més luxosos resorts d'Austràlia, el One & Only Hayman Island Luxury Resort, motiu pel qual el seu ús i gaudi està reservat en exclusiva als hostes de l'One & Only Hayman Island Resort, entre els quals habitualment es troben nombroses estrelles del cel·luloide, com ara l'actriu espanyola Elsa Pataky i l’actor australià Chris Hemsworth, que recentment han escollit Hayman Island per gaudir de les seves vacances familiars.

 

No obstant això, haurem de desplaçar-nos fins a la més gran de les illes d'aquest preciós arxipèlag, Illa Whitsunday, per poder gaudir d'una de les platges més impressionants d'Austràlia: Whitehaven Beach, un preciós tram de set quilòmetres, de sorra de corall molt fina, delimitada per una banda per la frondosa vegetació d'Illa Whitsunday i de l'altre pel preciós color turquesa del Mar de Corall.

 

T'agradaria conèixer aquest preciós paradís tropical durant el vostre proper viatge a Austràlia? No ho dubtis més i deixa't assessorar per un dels nostres especialistes en viatges a Austràlia!

 

Si vols conèixer les nostres propostes de viatge a Austràlia et recomanem utilitzar el nostre cercador de viatges.

 

Si prefereixes que un dels nostres especialistes t'assessori i dissenyi el teu viatge a Austràlia totalment a mida, et recomanem llegir la informació continguda aquí.

 

Som especialistes en viatges a Austràlia i organitzarem per a tu el millor dels viatges a Austràlia.

 

Bon viatge a Austràlia!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí