Tundra Viatges

Informaciˇ

Viatge a AustrÓlia: Viatge de NocesTundra Viatges

Viatge a AustrÓlia: Viatge de Noces

Austràlia és una de les destinacions més sol·licitades per a un viatge de noces. Probablement molt tingui a veure que un viatge de noces és un dels moments més especials que viuràs durant la teva vida i bé mereix també una de les destinacions més especials que coneixeràs durant la teva vida.

 

I és que Austràlia és tan fascinant que en un sol viatge tindràs ocasió de conèixer una de les ciutats més cosmopolites del món, el port de la qual és també el més bonic del món: Sydney; i un dels Parcs Nacionals més especials del món, la bellesa i exclusivitat del qual és tal que fins i tot li ha valgut per ser nomenat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i constitueix una de les set meravelles del món: la Gran Barrera de Coral.

 

Tan fascinant que en un sol viatge tindràs ocasió de contemplar paisatges tan dispars com el bosc tropical, també declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, i el desert del Gran Centre Vermell, un dels llocs més emblemàtics d'Austràlia i on més present està la cultura aborigen.

 

I tan fascinant és Austràlia com la fauna salvatge que l'habita, des del dolç coala fins al divertit cangur, incloent les milers de balenes que cada any tornen a les seves aigües i les milers de tortugues que cada any trien les seves platges per posar els seus delicats ous .

 

¿I quina millor manera d'acabar el vostre viatge de noches que gaudint d'una fantàstica estada en un dels més prestigiosos resorts del món, ubicats a una de les més meravelloses illes d'Austràlia?

 

Illes tan meravelloses com Hamilton Island, situada al cor de la Gran Barrera de Coral i des d'on tindreu ocasió de visitar la paradisíaca Whitehaven Beach, sens dubte una de les platges més increïbles d'Austràlia.

 

Illes tan exclusives com Lord Howe Island, que fins i tot compta amb aforament limitat, o com Norfolk Island, situada enmig de l'Oceà Pacífic i a la qual només hi ha previst un vol a la setmana.

 

Et cases pròximament i desitges reservar un viatge a Austràlia pel teu viatge de noches? No dubtis a contactar amb un dels nostres assessors!

 

Som especialistes en viatges a Austràlia i organitzarem per a tu el millor dels viatges a Austràlia.

 

Si vols conèixer les nostres propostes de viatge a Austràlia, et recomanem utilitzar el nostre cercador de viatges.

 

Si vols comentar amb nosaltres els detalls del teu viatge de noches i que dissenyem i organitzem totalment a mida un dels viatges més especials de la teva vida, et recomanem llegir la informació continguda a aquesta pàgina web.

 

Bon viatge a Austràlia!

Imatge corporativa:Xavier MarlÝ

Disseny i desenvolupament web:Xavier MarlÝ