Tundra Viatges

Blog

Viatge a AustrÓlia: illes d'AustrÓlia Must Do!Tundra Viatges

Viatge a AustrÓlia: illes d'AustrÓlia Must Do!

Austràlia compta amb una gran quantitat d'illes, d'entre les quals avui volem parlar-vos de tres que per a nosaltres són de visita obligada durant tot viatge a Austràlia i que són Kangaroo Island, Tasmània i Heron Island.

 

Començarem parlant de Kangaroo Island, que pertany a l'estat d'Austràlia Meridional i se situa enfront de les costes de la bonica ciutat d’Adelaida.

 

Aquí tindreu ocasió de contemplar abundant fauna salvatge de diferents espècies, entre les quals s'inclouen lleons marins, cangurs, coales, walabíes, pingüins, equidnes i aus de diferents espècies. De fet, és un dels millors llocs d'Austràlia per observar la fauna autòctona, en llibertat, al seu hàbitat natural i en abundància.

 

A Kangaroo Island tindreu ocasió, també, de contemplar un dels paisatges més inspiradors d'Austràlia, dominat per escarpades formacions rocoses, coves subterrànies, verds parcs nacionals, extenses platges de sorra blanca i precioses badies les aigües llueixen un intens color turquesa.

 

Seguirem parlant de l'illa de Tasmània, que s'ubica davant de la costa sud-est d'Austràlia i constitueix un estat per si mateixa, a més a més de ser una de les regions naturals més espectaculars d'Austràlia.

 

De fet, tota l'illa en si és una zona protegida, formada al seu torn per disset parcs nacionals, entre els quals es troba Freycinet, llar d'una de les deu platges més espectaculars del món i que rep el nom de Wineglass Bay.

 

I acabarem parlant d'Heron Island, pertanyent a l'estat de Queensland i situada al cor de la Gran Barrera de Coral, l'estructura més gran del planeta formada per organismes vius i llar d'una gran varietat de criatures que inclou des de gràcils mantes fins a escàrids, escalars i les tan anhelades tortugues.

 

Tal és la bellesa i grandesa de la Gran Barrera de Coral, que fins i tot ha estat declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i constitueix una de les set meravelles del món.

 

Heron Island és el gran final ideal per a un gran viatge a Austràlia. Aquí tindreu ocasió de gaudir de tot tipus d'activitats aquàtiques i de viure algunes de les experiències més intenses de les vostres vides, ja que aquesta és una important zona de reproducció de tortugues verdes i tortugues babaues.

 

Si vols seguir llegint més informació sobre Austràlia i els nostres viatges a Austràlia, et recomanem fer clic aquí.

 

Si prefereixes consultar les nostres propostes de viatge a Austràlia, et recomanem utilitzar el nostre cercador de viatges.

 

Bon viatge a Austràlia!

Imatge corporativa:Xavier MarlÝ

Disseny i desenvolupament web:Xavier MarlÝ