Tundra Viatges

Blog

Viatge a AustrÓlia: MelbourneTundra Viatges

Viatge a AustrÓlia: Melbourne

Situada a la costa sud-est d'Austràlia, Melbourne és la capital de l'estat australià de Victoria, a més a més de la seva ciutat més gran amb prop de quatre milions d'habitants; el que, a la seva vegada, també la converteix en la segona ciutat més gran d'Austràlia, per darrere de Sídney.

 

A diferència de Sídney, Melbourne va ser fundada per colons lliures, uns cinquanta anys després de que es fundés Sídney. Però no va ser fins a la Febra de l'Or (allà pels anys 1850) quan Melbourne va passar a ser la ciutat més gran i important d'Austràlia.

 

Amb el pas del temps la situació va anar canviant i Melbourne va deixar de ser la ciutat més gran d'Austràlia, però segueix sent la més extensa. I és que Melbourne és el clar exemple del somni australià, la típica ciutat d'Austràlia on cada família disposa d'un quart d'acre per a casa, pati i piscina.

 

En l'actualitat Melbourne és coneguda també per ser una de les ciutats del món amb millor qualitat de vida i per ser la capital cultural i esportiva d'Austràlia, atès que són molts i molt variats els esdeveniments culturals i esportius que cada any se celebren a Melbourne.

 

De marcat estil colonial, si per alguna cosa es caracteritza Melbourne és pel seu bonic paisatge urbà, on conviuen l'arquitectura victoriana i moderna, juntament amb nombrosos parcs i jardins, com per exemple el seu Jardí Botànic, de visita obligada durant tota estada a Melbourne i on trobareu gran varietat d'espècies de plantes, comunes i no tan comunes.

 

Som una agència de viatges especialitzada en viatges a Austràlia i Melbourne és una de les destinacions més sol·licitades pels nostres clients. Si desitges conèixer les nostres propostes de viatges a Austràlia, et recomanem utilitzar el nostre cercador de viatges.

 

Bon viatge a Austràlia i gaudeix de la teva estada a Melbourne!

Imatge corporativa:Xavier MarlÝ

Disseny i desenvolupament web:Xavier MarlÝ