Tundra Viatges

Blog

Grans viatges al CanadÓ: aurores boreals al CanadÓTundra Viatges

Som especialistes en viatges al CanadÓ i sabem on anar i quan anar per poder veure dansar les aurores boreals en el cel del CanadÓ

L'aurora boreal és un dels fenòmens atmosfèrics més màgics de quants puguem observar i una de les grans experiències que tindrem ocasió de viure durant el nostre viatge al Canadà.

 

L'aurora boreal consisteix en l'aparició al cel de brillants franges de colors, de diferents tonalitats, que reben el nom de luminescències i que resulten especialment visibles en cels clars i nits molt fosques.

 

L'aurora boreal té lloc a les regions polars de l'hemisferi nord, entre els mesos de setembre i març; sent més fàcil veure-la com més fosca és la nit i més ras és el cel.

 

Entre els millors llocs per veure aurores boreals al Canadà s'inclouen la província canadenca Yukon, on tenim previst un viatge en trineu de gossos que us permetrà conèixer alguns dels paisatges més inspiradors del Yukon, a més a més de gaudir de les aurores boreals; i la Badia de Churchill, on tenim previst un viatge per a l'observació d'óssos polars durant el dia i l'observació d'aurores boreals durant la nit.

 

Som una agència de viatges especialitzada en viatges al Canadà. Coneixem el Canadà de primera mà i detalladament, el que ens permet portar-vos al lloc adequat en el moment adequat per veure les aurores boreals dansar al cel del Canadà.

 

Aquí podeu consultar les nostres propostes de viatges al Canadà més populars. Si desitgeu conèixer totes les nostres propostes de viatges al Canadà us recomanem utilitzar el nostre cercador de viatges.

 

Bon viatge al Canadà i gaudiu de les aurores boreals!

Imatge corporativa:Xavier MarlÝ

Disseny i desenvolupament web:Xavier MarlÝ