Tundra Viatges

Blog

Grans viatges al Canadā: Columbia Britānica Must Do's!Tundra Viatges

Reserveu les excursions adequades a la Columbia Britānica i el vostre viatge al Canadā passarā a ser un Gran Viatge al Canadā

Grans viatges al Canadā: Columbia Britānica Must Do's!

La Columbia Britànica és una de les províncies més populars i visitades del Canadà, amb gairebé set milions de visitants a l'any. I és que, situada a la costa oest del Canadà, des de la Columbia Britànica és realment fàcil accedir fins un altre dels principals atractius de la costa oest del Canadà, com ara les Muntanyes Rocoses del Canadà. Tot això fa de Vancouver un dels principals aeroports internacionals i el principal port de creuers de la costa oest del Canadà.

 

Però, deixant de costat la popularitat dels "veïns" de la Columbia Britànica, aquí volem parlar-vos de tot quant té per oferir-vos la Columbia Britànica. Doncs la Columbia Britànica també és per si mateixa una de les províncies més especials del Canadà gràcies a la bellesa dels seus paisatges, a l'abundant fauna salvatge que l'habita i a la multiculturalitat de les seves ciutats.

 

Tal és la bellesa dels seus paisatges que durant el vostre viatge a la Columbia Britànica tindreu ocasió de recórrer alguna de les carreteres panoràmiques més boniques del Canadà, com per exemple la que uneix l'estació de muntanya Whistler (seu dels Jocs Olímpics d'Hivern en 2010) amb la Costa del Pacífic. Són amb prou feines cent quilòmetres de la Columbia Britànica i una hora de viatge, però que us permetrà contemplar una de les panoràmiques més boniques de la Columbia Britànica, dels seus fiords i illots. Sens dubte una gran experiència que recomanem viure durant el vostre proper viatge al Canadà.

 

Una altra de les grans experiències que tindreu ocasió de viure durant el vostre viatge a la Columbia Britànica és observar óssos grizzly i óssos bruns al seu hàbitat natural. Són molts els llocs de la Columbia Britànica on és possible gaudir d'aquesta meravella de la naturalesa, però cal saber molt bé on anar i en quin moment anar, motiu pel qual us recomanem deixar-vos assessorar pels nostres agents especialitzats en viatges al Canadà.

 

En la mateixa línia que l'anterior gran experiència, durant el vostre proper viatge a la Columbia Britànica us recomanem també gaudir d'una excursió per a l'observació de balenes, ja es tracti de balenes geperudes o d'orques, ambdues espècies molt habituals a les aigües de la costa del Pacífic. Sens dubte aquesta és una gran experiència a l'abast de tots els públics i recomanada tant per a grans com para petits.

 

Per aquells que sou més actius, us recomanem incloure entre les grans experiències del vostre viatge al Canadà una excursió amb caiac al voltant de la Illa de Vancouver, la més gran de les prop de sis mil illes amb què compta la Columbia Britànica. Durant aquesta excursió tindreu ocasió de contemplar alguns dels paisatges més captivadors de la Columbia Britànica i fer-ho des d'una perspectiva totalment diferent. De la mateixa manera, durant aquesta excursió també és molt probable que us pugueu trobar amb alguna de les espècies de balenes a les quals fèiem referència més amunt i que tant habituals són a les aigües de la Columbia Britànica.

 

Finalment, per aquells que sou més tranquils, us recomanem incloure entre les grans experiències del vostre viatge a la Columbia Britànica un passeig pels penya-segats i les platges del Pacific Rim, l'únic parc nacional de la Illa de Vancouver i un dels parcs nacionals més visitats de la Columbia Britànica.

 

Bon viatge a la Columbia Britànica!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí