Tundra Viatges

Blog

Grans viatges al Canadà: Patrimoni de la Humanitat per la UNESCOTundra Viatges

Canadà és un país fascinant i bona prova d'això són els nombrosos llocs del Canadà que han estat declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO

Grans viatges al Canadà: Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO

Canadà és un país fascinant i, a  jutjar per la gran quantitat de llocs del Canadà que han estat declarats Patrimoni de la Humanitat, molt probablement la UNESCO estigui totalment d'acord amb nosaltres. I és que el Canadà és un país molt ric tant en patrimoni natural com cultural.

 

Entre els principals llocs del Canadà declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO es troben els Parcs Nacionals de les Muntanyes Rocoses i aquests són Banff, Jasper, Yoho i Kootenay.

 

Els Parcs Nacionals de les Muntanyes Rocoses del Canadà són una de les destinacions més populars del Canadà i són de visita obligada durant tot viatge a la costa oest del Canadà. Aquí descobrireu un món de preciosos llacs de color turquesa, imponents glaceres, nombrosos salts d'aigua, frondosos boscos i cims que llueixen sempre nevades. És, sens dubte, un dels llocs més especials del Canadà i no ho és solament per la gran bellesa del seu paisatge, sinó també per l'abundant fauna salvatge que les habita i entre la qual es troben els óssos bruns i els óssos grizzly.

 

Aquí podeu consultar les nostres propostes de viatge al Canadà que inclouen les Muntanyes Rocoses del Canadà. Si desitgeu rebre pressupost per una d'elles, empleneu i envieu tota la informació sol·licitada aquí i en breu respondrem a la vostra sol·licitud. Sobretot, recordeu consultar la vostra safata de correu no desitjat per si el pressupost anés a parar el lloc erroni.

 

Un altre dels llocs del Canadà que han estat declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO és la ciutat vella de Quebec, un altre dels llocs més bonics i visitats del Canadà i que nosaltres recomanem incloure a la ruta del vostre proper viatge al Canadà.

 

La ciutat vella de Quebec, també coneguda com le Vieux Quebec, és l'única ciutat emmurallada d'Amèrica del Nord que s'ha mantingut en peus fins als nostres dies. És un excel·lent exemple del que en el seu moment va ser una ciutat colonial i passejar pels seus carrers és un autèntic luxe a l'abast de tots, solament heu de visitar Quebec durant el vostre proper viatge al Canadà per poder gaudir-lo.

 

Des de Quebec, a més a més, també tindreu ocasió de visitar altres ciutats tan interessants com Montreal, la segona ciutat francòfona més gran del món, o la Península de Gaspé, una de les zones més boniques del Canadà malgrat no haver estat declarades Patrimomi de la Humanitat per la UNESCO.

 

Aquí podeu consultar les nostres propostes de viatge al Canadà que inclouen la ciutat vella de Quebec. Si desitgeu rebre pressupost per una d'elles, empleneu i envieu tota la informació sol·licitada aquí i en breu respondrem a la vostra sol·licitud. Sobretot, recordeu consultar la vostra safata de correu no desitjat per si el pressupost fora a parar el lloc erroni.

 

Bon viatge al Canadà!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí