Tundra Viatges

Informació

Grans viatges al Canadŕ: 5 grans experičnciesTundra Viatges

5 grans experičncies que no us podeu perdre durant el vostre viatge al Canadŕ i que faran del vostre viatge al Canadŕ un Gran Viatge al Canadŕ

Grans viatges al Canadŕ: 5 grans experičncies

Canadà és un país que ens encanta ... òbviament, pensaran vostès, al tractar-se d'una agència de viatges especialitzada en viatges al Canadà.

 

Però és que el Canadà ens encanta des de molt abans de ser una agència de viatges especialitzada en viatges al Canadà. De fet, ser una agència de viatges especialitzada en viatges al Canadà és una conseqüència més de que Canadà sigui un dels llocs del món que més ens agrada, de la nostra fascinació pel Canadà.

 

I és que al Canadà hem tingut la sort de viure grans experiències, moments que mantindrem sempre en la nostra memòria i que ens encanta compartir amb els nostres amics i sobretot recomanar també als nostres clients.

 

Grans experiències com ara sobrevolar amb helicòpter les Cascades del Niàgara, un dels principals atractius turístics del Canadà i sens dubte un dels principals icones de la costa est del Canadà.

 

Ubicades a la costa est del Canadà, les Cascades del Niàgara són una de les 7 Meravelles del Món. Tal és la seva bellesa, que fins i tot han estat declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

 

Aquí tindràs ocasió de passejar a la vora del cabalós riu Niàgara i observar la caiguda de les seves aigües, però sens dubte la millor vista l'aconseguiràs sempre des del cel, a vista d'ocell i durant una excursió en helicòpter.

 

Una altra de les grans experiències que ens agrada recomanar al Canadà és contemplar l'aurora boreal al cel de Yukon. Aquesta és, sens dubte, una de les experiències més boniques que tindràs ocasió de viure durant el teu viatge al Canadà.

 

L'aurora boreal és un fenomen atmosfèric que només es dóna en un lloc molt concret del món i en unes condicions climàtiques molt concretes també, el que el converteix en un fenomen totalment exclusiu i que són molt pocs els que tenen la sort de poder gaudir.

 

I si a tot això afegim, a més a més, la possibilitat de contemplar-la des de la calidesa d'una cabana de fusta situada enmig d'una de les regions més verges i autèntiques del Canadà, sens dubte obtenim una de les millors experiències que hem viscut al Canadà i que tant ens agrada recordar i recomanar.

 

La següent de les grans experiències de la que us volem parlar és l'observació de belugues al Canadà, una experiència tan autèntica i increïble com l'observació d'aurores boreals a Yukon però que només està a l'abast de molt pocs.

 

I és que la població mundial de belugues és tan limitada que no arriba ni als dos-cents mil exemplars. És a dir, que un ha de tenir molta sort per poder veure una beluga... ¡excepte si sap on trobar-les i quan, com és el nostre cas!

 

Però, no tot van a ser grans experiències d'un cost considerable, sinó que també hi ha d'altres molt més assequibles i que també us permetran viure moments inoblidables, com ara passejar en canoa per un dels llacs de color turquesa de les Muntanyes Rocalloses del Canadà.

 

A les Muntanyes Rocalloses del Canadà trobareu alguns dels paisatges més inspiradors del Canadà. De fet, tal és la seva bellesa que fins i tot els ha valgut als seus Parcs Nacionals per ser declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

 

Paisatges dominats per imponents cims que llueixen sempre nevats, nombrosos salts d'aigua, el camp de gel més gran d'Amèrica del Nord situat al sud d'Alaska i sobretot preciosos llacs de color turquesa, llacs on us recomanem llogar una canoa i gaudir d'un agradable passeig, al mateix temps que gaudiu de la bellesa del paisatge que us envolta des d'una perspectiva diferent.

 

I l'última de les grans experiències que volem recomanar és assistir a un pow wow, un dels moments més especials que podeu viure durant el vostre viatge al Canadà.

 

Però, què és un pow wow?, us preguntareu més d'un. Doncs és un esdeveniment durant el qual es reuneixen membres d'una o més d'una tribu nativa americana. És un esdeveniment durant el qual els seus membres socialitzen, canten i ballen, el que ens permet conèixer d'una forma molt propera una mica més sobre la seva cultura i les seves tradicions.

 

Però és que, a més a més, un pow wow no és un esdeveniment que tingui lloc habitualment, com podràs imaginar. Ni que s'organitzi en qualsevol lloc, com també podràs imaginar. Per tant, per a poder assistir a un pow wow és recomanable organitzar el teu viatge al Canadà amb molta antelació i deixar-te assessorar per autèntics especialistes en viatges al Canadà.

 

Aquí pots consultar les nostres propostes de viatge al Canadà. Si vols rebre un pressupost per un dels nostres viatges al Canadà, si us plau omple i envia tota la informació sol·licitada aquí.

 

Bon viatge al Canadà!

Destinacions

Galeries relacionades

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí