Tundra Viatges

Blog

Viatge al CanadÓ: agŔncia de viatges especialitzada en viatges al CanadÓTundra Viatges

Un viatge al CanadÓ pot ser realment un gran viatge al CanadÓ si ho reservem amb una agŔncia de viatges especialitzada en viatges al CanadÓ

Viatge al CanadÓ: agŔncia de viatges especialitzada en viatges al CanadÓ

Un viatge al Canadà és un gran viatge en el qual dipositeu tota la vostra il·lusió des d'abans fins i tot de prendre la decisió de viatjar al Canadà.

 

Un viatge al Canadà no és un viatge que feu diàriament, sinó més aviat és un gran viatge que us regaleu puntualment, per vacances o en ocasió d'alguna data especial.

 

Un viatge al Canadà és un gran viatge del que voleu mantenir un record agradable durant tota la vostra vida i reviure'l cada vegada que torneu a veure les vostres fotos per enèsima vegada, recordant totes i cadascuna de les anècdotes viscudes durant el vostre viatge al Canadà.

 

Un viatge al Canadà és, doncs, un viatge que mereix especial cura i atenció perquè acabi per ser el gran viatge al Canadà que vosaltres desitgeu. Però això solament ho aconseguireu si acudiu a una agència de viatges especialitzada en viatges al Canadà, si poseu el vostre viatge al Canadà en mans d'autèntics especialistes en viatges al Canadà.

 

Però, quina diferència a una agència de viatges especialitzada en viatges al Canadà d'altres agències de viatges que també puguin vendre viatges al Canadà sense estar especialitzats?

 

La principal diferència entre una agència de viatges especialitzada en viatges al Canadà d'altres agències de viatges que no estan especialitzades en viatges al Canadà és el seu ampli i sòlid coneixement de la destinació.

 

Doncs, en el cas d'una agència de viatges especialitzada en viatges al Canadà la destinació es coneix de primera mà, mai d'oïdes ni per haver llegit cap catàleg de cap agència de viatges majorista.

 

A més a més, no solament es coneix de primera mà per haver viatjat al Canadà en alguna ocasió, sinó que es coneix detalladament perquè es viatja al Canadà constantment, la qual cosa significa conèixer totes i cadascuna de les regions del Canadà, així com tot quant cadascuna té per oferir.

 

En segon lloc, una agència de viatges no especialitzada en viatges al Canadà habitualment ven el producte que posa a la seva disposició una agència de viatges majorista. No obstant això, en el nostre cas, que som una agència de viatges especialitzada en viatges al Canadà, venem el nostre propi producte.

 

I, què significa vendre producte propi? Que nosaltres dissenyem i organitzem els nostres propis viatges al Canadà, en base al nostra coneixement sobre el Canadà i l'experiència adquirida durant els nostres viatges al Canadà.

 

Sens dubte ser especialista en viatges al Canadà requereix molta més feina que vendre un viatge al Canadà d'un catàleg d'una agència de viatges majorista, però ens agrada treballar i treballar bé. Treballar per aconseguir el millor dels viatges al Canadà pels nostres clients. Treballar per a que durant el vostre viatge al Canadà tot surti tant bé com estava previst.

 

Però, què succeeix si cap dels nostres viatges al Canadà s'ajusta a la teva idea de viatge? Que dissenyarem el vostre viatge al Canadà a mida, en base a les vostres preferències, desitjos i necessitats, i en base també al nostre ampli i sòlid coneixement del Canadà, així com en base a l'experiència acumulada durant tots els nostres viatges al Canadà.

 

Òbviament dissenyar el vostre viatge al Canadà a mida no és un servei que oferim de manera gratuïta, ni per les hores de treball que requereix ni per l'atenció personalitzada que implica.

 

De la mateixa manera, assessorar-vos sobre el Canadà, ja sigui sobre climatologia o sobre la documentació que necessitaràs per viatjar al Canadà, tampoc és un servei que oferim de manera gratuïta, doncs el nostre ampli i sòlid coneixement sobre el Canadà és el nostre principal tret diferenciador respecte a altres agències de viatges que també venen viatges al Canadà però que no estan especialitzades en viatges al Canadà. D'altra banda, no és un coneixement que hàgim adquirit de manera gratuïta, sinó que ha requerit una important inversió de temps i de recursos, motiu pel qual ni el podem ni el volem regalar.

 

T'agradaria consultar les nostres propostes de viatge al Canadà? Fes clic aquí.

 

T'agradaria demanar un pressupost per a un dels nostres viatges al Canadà? Emplena i envia tota la informació sol·licitada en aquests formularis.

 

¡Bon viatge al Canadà!

Imatge corporativa:Xavier MarlÝ

Disseny i desenvolupament web:Xavier MarlÝ