Tundra Viatges

Blog

Grans viatges al CanadÓ: Muntanyes Rocalloses del CanadÓ Must Do's!Tundra Viatges

Reserveu les excursions adequades a les Muntanyes Rocalloses del CanadÓ i el vostre viatge al CanadÓ passarÓ a ser un Gran Viatge al CanadÓ

Grans viatges al CanadÓ: Muntanyes Rocalloses del CanadÓ Must Do's!

Les Muntanyes Rocalloses del Canadà es troben en la costa oest del Canadà i és una de les destinacions més populars del Canadà. I amb raó, perquè a les Muntanyes Rocalloses del Canadà trobareu alguns dels paisatges més captivadors del Canadà. De fet, tal és la bellesa d'aquests paisatges que fins i tot els ha valgut als Parcs Nacionals de les Muntanyes Rocalloses del Canadà per ser declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

 

Però en aquest article no volem parlar-vos del paisatge dels Parcs Nacionals de les Muntanyes Rocalloses del Canadà, sinó de les oportunitats que les Muntanyes Rocalloses del Canadà us ofereixen, de les grans experiències que tindreu ocasió de viure a les Muntanyes Rocalloses del Canadà durant el vostre viatge al Canadà.

 

Grans experiències com per exemple sobrevolar amb helicòpter les Muntanyes Rocalloses del Canadà. Aquesta és una de les excursions més costoses, però també una de les més gratificants ja que no hi ha millor manera de contemplar la bellesa d'un paisatge que fer-ho des de l'aire, a vista d'ocell. Estem parlant d'excursions d'entre 30 i 60 minuts de durada, aproximadament, i que requereixen de reserva prèvia, en cas contrari ens arrisquem a quedar-nos sense viure aquesta gran experiència durant el nostre viatge al Canadà.

 

Una altra de les grans experiències que podem viure a les Muntanyes Rocalloses del Canadà és el senderisme. Sí, així és, el senderisme. I a més és la més econòmica de totes, sempre que ho practiquem pel nostre compte i no requerim del servei de cap guia local.

 

I molt probablement una gran experiència ens porti a una altra, doncs és molt habitual que durant la pràctica del senderisme a les Muntanyes Rocalloses del Canadà ens creuem en el nostre camí amb abundant fauna salvatge, entre la qual s'inclouen cérvols, cabres monteses i óssos bruns o grizzly, entre altres espècies d'animals.

 

I en el cas que no sigui així, sempre podrem reservar una excursió per a l'observació de fauna salvatge a les Muntanyes Rocalloses del Canadà. Per si de cas, per evitar quedar-nos sense plaça i sense viure aquesta gran experiència, nosaltres us recomanem confirmar la reserva de l'excursió amb la major antelació possible.

 

Però les Muntanyes Rocalloses del Canadà també posen a la nostra disposició grans experiències a cavall, com per exemple una excursió a cavall seguida d'un típic sopar de cowboys a la posta de sol, o grans experiències aquàtiques, com per exemple un divertit descens d'aigües braves per un dels nombrosos rius que trobareu a les Muntanyes Rocalloses del Canadà.

 

No sabeu què grans experiències escollir a les Muntanyes Rocalloses del Canadà per fer que el vostre viatge al Canadà sigui un gran viatge al Canadà? Els nostres especialistes en viatges al Canadà estaran encantats a assessorar-vos una vegada hàgiu reservat amb nosaltres el vostre viatge al Canadà.

 

Bon viatge al Canadà!

Imatge corporativa:Xavier MarlÝ

Disseny i desenvolupament web:Xavier MarlÝ