Tundra Viatges

Blog

Grans viatges al CanadÓ: ˇssos polars al CanadÓTundra Viatges

Grans viatges al CanadÓ: ˇssos polars al CanadÓ

Óssos polars? Algú ha parlat de viatges al Canadà per veure óssos polars?

 

Ja tots sabem que el Canadà és un dels països més especials del món gràcies al caràcter amigable i obert de la seva gent, gràcies també a la indescriptible bellesa dels seus paisatges i sobretot gràcies a la seva abundant fauna salvatge, ja sigui terrestre o marina.

 

Fauna salvatge entre la qual també s'inclouen els óssos polars. Sí, així és, al Canadà també és possible poder veure óssos polars al seu hàbitat natural i en llibertat, ja estiguem parlant de solitaris mascles adults o de femelles amb juganeres cries.

 

Però el Canadà és un país tant fascinant com gran, doncs amb gairebé deu milions de quilòmetres quadrats d'extensió el Canadà és el segon país més gran del món. Per tant, a quin lloc del Canadà hem d'anar per a poder contemplar aquest espectacle de la naturalesa? A quin lloc del Canadà es concentren cada any milers i milers d'óssos polars? Doncs, ni més ni menys que a la Badia de Churchill, situada a la província de Manitoba.

 

I, quin moment és el millor per poder veure óssos polars a la Badia de Churchill? Ja sigui durant l'estiu, moment en què les temperatures són cada vegada més càlides, donant lloc al desglaç de la densa capa de gel que uneix la Badia de Churchill amb l'àrtic canadenc; o durant la tardor, moment en què les temperatures són cada vegada més gèlides, donant lloc de nou a la formació de la densa capa de gel que uneix la Badia de Churchill amb l'àrtic canadenc.

 

Tenint en compte que són 12 els mesos de l'any i amb prou feines són 4 els mesos durant els quals és possible veure óssos polars a la Badia de Churchill, al seu hàbitat natural i en llibertat, clarament estem parlant de molt poc temps per gaudir d'aquesta autèntica meravella de la naturalesa. A més, cal tenir molt present també que són molt limitats els serveis turístics disponibles a la Badia de Churchill.

 

Per tant, si al fet que solament podrem veure óssos polars a la Badia de Churchill durant un màxim d'uns 4 mesos a l'any, afegim el fet que amb prou feines hi ha serveis turístics a la zona i el fet que som molts els interessats a poder gaudir d'aquesta meravella de la naturalesa, la conclusió a la qual arribem és que en aquest cas reservar el nostre viatge al Canadà amb la màxima antelació possible és més crucial que mai.

 

Aquí podeu consultar la nostra proposta de viatge al Canadà per veure óssos polars a l'estiu i la nostra proposta de viatge al Canadà per veure óssos polars a la tardor.

 

Bon viatge al Canadà i gaudeixi de la gran experiència de poder veure óssos polars al seu hàbitat natural i en llibertat!

Imatge corporativa:Xavier MarlÝ

Disseny i desenvolupament web:Xavier MarlÝ